Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Το opaponline.gr σε στέλνει στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Release Athens Festival – Πώς θα διεκδικήσετε δωρεάν διπλά εισιτήρια

Το opaponline.gr σε στέλνει στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Release Athens Festival – Πώς θα διεκδικήσετε δωρεάν διπλά εισιτήρια

Το Release Athens Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χρονιάς, συνεχίζεται και ετοιμάζεται να υποδεχτεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής.  Το opaponline.gr είναι εκεί ως χορηγός του φεστιβάλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις διπλά εισιτήρια* για να ζήσεις τις επόμενες μεγάλες συναυλίες ζωντανά, από το VIP μπαλκόνι του.

Η διεκδίκηση των εισιτηρίων γίνεται εντελώς δωρεάν, μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App, χωρίς να απαιτείται η συμμετοχή σε παίγνια, και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Εκρηκτικό line – up στη σκηνή του Release Athens Festival

Μετά τις συναρπαστικές συναυλίες των Offspring, Parov Stelar, Megadeth και Pulp, τη σκυτάλη παίρνει το Σάββατο, 29 Ιουνίου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου που θα μας ταξιδέψει με τις τεράστιες επιτυχίες από την 50χρονη πορεία του στο τραγούδι.

Σειρά έχει στις 6 Ιουλίου το Αμερικανικό indie pop συγκρότημα Cannons που έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, με μία λίστα επιτυχιών που μετρούν εκατομμύρια streams σε ολόκληρο τον κόσμο.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 9 Ιουλίου, το Release Athens Festival υποδέχεται τους Thievery Corporation μαζί με τους Black Pumas, σε μία ημέρα αφιερωμένη στους ήχους της downtempo/dub/electronica και της soul που αναμένεται να μείνει αξέχαστη.

Τώρα, όπου κι αν είσαι, διεκδικείς εισιτήρια από το opaponline.gr για να το ζήσεις από κοντά!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις