Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το παιδί της Πόλας Ρούπα ούτε συνελήφθη, ούτε κρατήθηκε, απαντά το υπ. Δικαιοσύνης

Το παιδί της Πόλας Ρούπα ούτε συνελήφθη, ούτε κρατήθηκε, απαντά το υπ. Δικαιοσύνης

Διαψεύδει κατηγορηματικά το υπουργείο Δικαιοσύνης πως ο 6χρονος γιος της Πολας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη συνελήφθη και κρατείται και γνωστοποιεί πως το παιδάκι έχει τεθεί σε καθεστώς προστασίας μέχρι την οριστική ανάθεση της επιμέλειας του και παρακολουθείται απο ειδικούς επιστήμονες.
 

Παράλληλα το υπουργείο Δικαιοσύνης επισημαίνει πως διευθετείται το ζήτημα της σταθερής επικοινωνίας του παιδιού με τους στενούς συγγενείς του.

Όλη η ανακοίνωση:

«Σε σχέση με ψευδείς και ανεύθυνες αναφορές για την τύχη εξάχρονου παιδιού συλληφθείσας, γίνεται γνωστό ότι κανένα παιδί ούτε συνελήφθη, ούτε κρατήθηκε ουδέποτε. Αντίθετα τέθηκε σε προστασία, μέχρι την οριστική ανάθεση της επιμέλειάς του, και παρακολουθείται από εξειδικευμένους επιστήμονες. Ήδη διευθετείται το ζήτημα της σταθερής επικοινωνίας του παιδιού με τους στενούς συγγενείς του. Αυτό που προέχει είναι να διασφαλιστεί το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού, το οποίο θα κρίνουν τα θεσμοθετημένα όργανα, όπως γίνεται σε κάθε όμοια περίπτωση», τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε