Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Το πανεπιστήμιο είναι θέμα… ανάλυσης!

Το πανεπιστήμιο είναι θέμα… ανάλυσης!

Το νέο ακαδημαϊκό έτος ξεκινάει, κι εμείς σου έχουμε βρει τα καλύτερα gadgets, τα οποία είναι απαραίτητα για να ξεκινήσεις αυτή τη σεζόν.

Πέρα από τα βασικά, τα οποία είναι το smartphone και ο υπολογιστής σου, υπάρχουν και άλλα εργαλεία που μπορούν να σε βοηθήσουν να γίνεις οργανωτικός και παραγωγικός.

Tablets

Είσαι στη βιβλιοθήκη της σχολής και παρατηρείς ότι δεν σε βολεύει να κουβαλάς το laptop σου μαζί; Σου προτείνουμε να εξοπλιστείς με ένα tablet που θα σε βοηθήσει να έχεις όλα τα απαραίτητα αρχεία στη τσέπη σου ώστε να μελετάς ευκολότερα στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου. Ψάξε πληροφορίες στο Internet, αντάλλαξε σημειώσεις με τους συμμαθητές σου ή διάβασε e-books, όλα από την άνετη οθόνη του tablet σου. Φυσικά μετά τη μελέτη μπορείς να «τσατάρεις» με τους κολλητούς, να δεις βίντεο και σειρές και να κατεβάσεις εφαρμογές non-stop. Οι επιλογές είναι πολλές, γι’ αυτό διάλεξε μια συσκευή με το λειτουργικό που σε βολεύει καλύτερα.

Τηλεοράσεις

Αν μετά το διάβασμα επιλέξεις να «αράξεις» στην άνεση του σπιτιού σου αντί να βγεις μια βόλτα με την παρέα, μια τηλεόραση μεγάλων ιντσών και υψηλής ανάλυσης για σειρές, ταινίες και videogames μέχρι τελικής πτώσης, είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Διάλεξε την κατάλληλη μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που θα βρεις στα καταστήματα Public.

Monitors

Καλό το laptop, το κινητό και το tablet, αλλά τι θα γίνει όταν χρειαστεί να συντονίσεις μια ομαδική εργασία; Σίγουρα σε αυτή την περίπτωση οι στενές γωνίες θέασης σε συνδυασμό με την οθόνη μικρού μεγέθους δεν θα βολέψουν! Για να αυξήσεις, λοιπόν, την παραγωγικότητά σου αλλά και την απόλαυση στον ελεύθερο χρόνο, εξοπλίσου με ένα monitor ή με ένα TV monitor για εργασία και ψυχαγωγία.

Διάλεξε το ιδανικό Flat ή Curved monitor, από 20 έως 29 ίντσες οθόνη, με έως Ultra HD ανάλυση και έως 1ms απόκριση με όφελος έως -40%! super monitor προσφορές σε περιμένουν σε ένα κατάστημα Public ή στο public.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις