Ελλάδα

Το τέλος των capital controls βλέπει η Λούκα Κατσέλη

Capital controls τέλος ως το τέλος του 2015 ή το αργότερο στις αρχές του 2016. Την πρόβλεψη αυτή έκανε η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας και επικεφαλής της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών κ. Λούκα Κατσέλη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας στη στη συνεδρίαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας η κ. Κατσέλη αναφέρθηκε επίσης στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τον πτωχευτικό κώδικα και άλλα θέματα της αρμοδιότητά της.

Αναφερόμενη στους περιορισμούς της κίνησης κεφαλαίων και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών κ. Κατσέλη επισήμανε ότι έως το τέλος του έτους ή το αργότερο στις αρχές του 2016 θα αρθούν οι κεφαλαιακοί περιορισμοί και έως τότε θα έχει ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ώστε να διοχετευθεί ρευστότητα στην αγορά και να προωθηθεί η ανάπτυξη της χώρας.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η διαδρομή που ακολούθησε ο 43χρονος, ξεκινά από το μοιραίο σπίτι όπου σκότωσε την 45χρονη στο Βαρύπετρο, μέχρι και την περιοχή του Βατόλλακου, όπου έθαψε την Σταυρούλα Λεβεντάκη σε χωράφι
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία