Ελλάδα

Το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε 3,3 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία και 100.000 ευρώ στα τυχερά 5άρια – Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30 στα καταστήματα ΟΠΑΠ ή μέσω διαδικτύου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τουλάχιστον 3,3 εκατ. ευρώ κληρώνει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ, ύστερα από οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ που έχουν σημειωθεί σε ισάριθμες κληρώσεις του παιχνιδιού. Παράλληλα, όσοι καταθέσουν τα δελτία τους έως τις 21:30 απόψε σε κάποιο κατάστημα ΟΠΑΠ ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr, εκτός από τα 3,3 εκατ. ευρώ, διεκδικούν τα έπαθλα των 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ.

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30. Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και όσοι επιθυμούν μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Δύο μεγάλοι νικητές και 47 τυχερά 5άρια από το νέο ΤΖΟΚΕΡ

Τα τυχερά 5άρια του νέου ΤΖΟΚΕΡ κερδίζουν πλέον έπαθλα των 100.000 ευρώ σε όλες τις κληρώσεις του παιχνιδιού κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Από τις 10 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα, έχουν αναδειχθεί συνολικά 47 τυχεροί 5άρηδες. Μάλιστα, ένας από αυτούς είχε στο δελτίο του 5 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία και κέρδισε συνολικά 500.000 ευρώ.

Επιπλέον, το τελευταίο δίμηνο το νέο ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει δύο εκατομμυριούχους. Πρόκειται για έναν τυχερό στα Χανιά που κέρδισε 2,7 εκατ. ευρώ και έναν παίκτη στον Κεραμεικό που κέρδισε 8,1 εκατ. ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντα από το σημείο της επίθεσης του σκυλιού στον άνδρα στα Βριλήσσια - «Τα ρούχα του είχαν σκιστεί και είχε δαγκωματιές»
«Η ιδιοκτήτρια του μεγάλου σκυλιού έτρεξε αμέσως προς το σκυλί της για να το απομακρύνει» αλλά δεν τα κατάφερε έγκαιρα, ανέφερε μάρτυρας
Η στιγμή που το λυκόσκυλο απομακρύνεται από το σημείο
8
Συντετριμμένοι Άντζελα Γκερέκου, Ανδρέας Γεωργίου και Νίκη Παλληκαράκη στην κηδεία της Μάρως Κοντού - «Έφυγε γαλήνια και γεμάτη ζωή»
«Η Μάρω έφτιαξε τη ζωή της όπως ήθελε και έφυγε επίσης όπως και εκείνη ήθελε. Έφυγε γαλήνια, γεμάτη ζωή από γενναιοδωρία, αγάπη, καλοσύνη για όλους και αξιοπρεπής όπως ήταν πάντα», είπε συγκινημένη η Άντζελα Γκερέκου
Άντζελα Γκερέκου