Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα επισκέφθηκε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα επισκέφθηκε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Άδωνις Γεωργιάδης: «Συνεργαστήκαμε, για να φέρουμε στη Θεσσαλονίκη τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων 40 ετών».

Τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα επισκέφθηκε σήμερα (29/09) το μεσημέρι ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συμμετείχε νωρίτερα το πρωί στις εργασίες του 3rd Thessaloniki Metropolitan Summit του Economist.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τη στενή συνεργασία που είχε ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

«Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με βοήθησε πολύ να φέρουμε στη Θεσσαλονίκη τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων 40 ετών -από τη Pfizer, τη Deloitte, τη Cisco, την Chubb, τη Demo και άλλες μικρότερες μέχρι τα brand hotels και πολλά άλλα.

Σε ό,τι τον χρειάστηκα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Δήμαρχος ήταν παρόντες, για να βελτιώσουν τη ζωή των ανθρώπων αυτής της πόλης, για να βρει ο κόσμος δουλειά και να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη λαμπρό μέλλον», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, το επόμενο πεδίο συνεργασίας με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης αφορά την υλοποίηση ενός μεγάλου προγράμματος για την κατάρτιση ανέργων μέσω της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις