Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Τον κυνήγησα για να πάρω πίσω τα χρήματά μου”! Τι λέει η ιδιοκτήτρια του γραφείου τελετών στα Πατήσια στο newsit.gr

“Τον κυνήγησα για να πάρω πίσω τα χρήματά μου”! Τι λέει η ιδιοκτήτρια του γραφείου τελετών στα Πατήσια στο newsit.gr

Στο newsit.gr μίλησε η ιδιοκτήτρια του γραφείου τελετών στα Πατήσια, η οποία έπεσε θύμα ληστείας από έναν νεαρό άνδρα το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όλα συνέβησαν όπως περιγράφει στο newsit.gr, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στα Πατήσια. «Χθες το μεσημέρι, λίγο μετά τις 12:00 βρισκόμουν στο γραφείο με μια οικογένεια η οποία είχε ένα δυσάρεστο συμβάν. Μου έδωσαν κάποια χρήματα κι έφυγαν. Βγήκα να τους προλάβω για να τους δώσω κάποιο χαρτί που έπρεπε να συμπληρώσουν. Είχα παρατηρήσει απ’ έξω τον δράστη αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Την ώρα που επιστρέφω και καταλαβαίνω ότι έχει μπει και μ’ έχει κλέψει. Μπαίνω στο γραφείο, ανοίγω το συρτάρι και βλέπω ότι λείπουν χρήματα», περιγράφει η γυναίκα.

Η ίδια κυνήγησε αμέσως τον δράστη και προσπάθησε να πάρει πίσω τα χρήματά της. «Τον βρίσκω απέναντι, του λέω ότι με έκλεψε κι αρχίζω να ψάχνω τις τσέπες του. Μου απαντούσε “όχι κυρία, εγώ δεν σας έκλεψα”. Του ξεκούμπωσα τη ζώνη και του είπα να κατεβάσει το παντελόνι του. Εκείνη την ώρα ήρθαν και με βοήθησαν τρεις γείτονες. Δυστυχώς βρέθηκε μπροστά του ένας ηλικιωμένος τον οποίο έσπρωξε ενώ προσπαθούσε να φύγει και τον χτύπησε» αναφέρει.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή όμως λίγο αργότερα έπεσε στα χέρια δύο νεαρών που περνούσαν με μηχανή από το σημείο. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του γραφείου τελετών, τον ακινητοποίησαν και του έδεσαν τα χέρια με μια ζώνη. Η περιγραφή της είναι χαρακτηριστική: «άρχισε να τρέχει, εγώ φώναζα “πιάστε τον, με έκλεψε”. Τον σταμάτησαν και τον ακινητοποίησαν δύο παιδιά που περνούσαν με μηχανάκι. Του έδεσαν τα χέρια με τη ζώνη, τον έριξαν κάτω. Αμέσως πήρα την Αστυνομία η οποία ήρθε και τον συνέλαβε».

Μία ημέρα μετά το περιστατικό, η γυναίκα αναρωτιέται πώς βρήκε το θάρρος να τον προσεγγίσει και να ζητήσει τα χρήματα που λίγα λεπτά πριν της είχε πάρει: «Απορώ πώς ξεκίνησα να τον κυνηγήσω. Αν έκανα δεύτερη σκέψη εκείνη τη στιγμή, δεν θα το επιχειρούσα. Εκείνη την ώρα το έκανα μηχανικά. Να είναι καλά οι γείτονες που βρέθηκαν εκεί βοήθησαν. Ο δράστης ήταν Γεωργιανός ο οποίος μάλιστα είχε αποφυλακιστήριο», λέει στο newsit.gr.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις