Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Του έλεγα να μην μπλέξει με την Βίκυ Σταμάτη” – Αποκαλύψεις Ζήγρα για Τσοχατζόπουλο

Βίκυ Σταμάτη

– Ο ξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου μιλά για την απόφαση της Βίκυς Σταμάτη να πάρει διαζύγιο από τον πρώην υπουργό
– Το Εφετείο Αθηνών επέβαλε στον Νίκο Ζήγρα ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών
– Το πρωί της 1ης Νοεμβρίου η Βίκυ Σταμάτη ανακοίνωσε μέσω των δικηγόρων της την απόφασή της να πάρει διαζύγιο
– Παντρεύτηκαν το 2004 στο Παρίσι

“Του έλεγα να μην μπλέξει με τη Βίκυ Σταμάτη”. Αυτό παραδέχεται ο Νίκος Ζήγρας, μιλώντας στην εφημερίδα “Real News”.

Ο ξάδερφος του Άκη Τσοχατζόπουλου καταδικάστηκε από το Εφετείο Αθηνών σε φυλάκιση τεσσάρων ετών για την υπόθεση με τις “χρυσές” μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο κ. Ζήγρας δεν κρύβει το γεγονός ότι δεν… ενέκρινε τη Βίκυ Σταμάτη για σύζυγο του πρώην υπουργού Άμυνας.

Δυστυχώς, ο εξάδελφός μου δεν με άκουσε ούτε όταν τον συμβούλευα πριν από είκοσι χρόνια να μην μπλέξει με τη Βίκυ, ούτε όταν τον συμβούλευα να βοηθήσει τη Δικαιοσύνη και όχι… τη Βίκυ. Η Δικαιοσύνη ούτε αχάριστη είναι, ούτε τρελή“.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Real News”, η Βίκυ Σταμάτη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς την αίτηση του διαζυγίου που έχει προαναγγείλει. Αυτό που τη φρενάρει, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι ότι μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που την καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, επέστρεψε στη φυλακή και από εκεί οι κινήσεις της είναι περιορισμένες. Μόλις πάρει το αποφυλακιστήριο στα χέρια -που ελπίζει να γίνει το συντομότερο δυνατό, καθώς έχει εκτίσει τα 2/5 της ποινής της και εκ του νόμου προβλέπεται η υπό όρους απόλυσή της- αναμένεται να δώσει την εντολή στον δικηγόρο της, Νίκο Αγαπηνό, να “τρέξει” τη διαδικασία.

 

Το διαζύγιο

Μέσα από το δικηγορικό γραφείο που την εκπροσωπεί, η Βίκυ Σταμάτη γνωστοποίησε το πρωί της 1ης Νοεμβρίου τις επόμενες κινήσεις της. Η πρώτη, το διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2004 στο Παρίσι.

Μόλις μια μέρα αφού ο Άκης Τσοχατζόπουλος έμαθε πως θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή, η σύζυγός του ανακοίνωσε την απόφασή της να χωρίσουν. Να βάλει τέλος στο γάμο της με τον άνδρα «τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω».

«Καταδικάστηκα άδικα δυο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζοπούλου»», αναφέρει αρχικά η Βίκυ Σταμάτη. Σπαράζει, τονίζει, για την απόφασή της. Αλλά σημειώνει πως «ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί».

Όπως τονίζει, όλα γίνονται για το ανήλικο παιδί τους. «Έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας».

Όλη ανακοίνωση της Βίκυς Σταμάτη

«Καταδικάστηκα άδικα δυο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζοπούλου». Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή μου έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».

Με πληροφορίες από “Real News”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις