Ελλάδα

Τραγωδία με 18 μηνών μωρό στη Θήβα, μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγωδία στη Θήβα καθώς ένα μωρό μόλις 18 μηνών έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε 10:41 το πρωί (05/05/2024), μέσα σε 7 λεπτά το ασθενοφόρο ήταν στο σπίτι του μωρού στη Θήβα και το παρέλαβε. Με την παραλαβή, οι διασώστες του ασθενοφόρου ξεκίνησαν άμεσα ΚΑΡΠΑ και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θήβας.

Εκεί, συνεχίστηκε το πρωτόκολλο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, όμως κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του παιδιού στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για περαιτέρω αντιμετώπιση όπου δυστυχώς οι προσπάθειες των γιατρών δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το βρέφος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ωστόσο ήταν ήδη νεκρό παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha έχει ήδη διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του μωρού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λάρισα: Καρέ – καρέ η ομηρία της γυναίκας από τον 50χρονο πρώην της που την απειλούσε με τσεκούρι και μπιτόνι βενζίνης και το μετέδιδε live
Σοκαριστικό είναι το βίντεο που μετέδιδε live ο 50χρονος - Ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο άνδρας πείστηκε τελικά να παραδοθεί
Η γυναίκα που ήταν όμηρος του πρώην συζύγου της στη Λάρισα