Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τραγωδία στα Σπάτα: Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο του 21χρονου Jack

Τραγωδία στα Σπάτα: Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο του 21χρονου Jack

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο τραγικός θάνατος του 21χρονου Jack Fenton, καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο άτυχος νέος κατευθύνθηκε προς τον πίσω έλικα του ελικοπτέρου με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα.

Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος Jack έχασε τη ζωή του στα Σπάτα όταν αποβιβάστηκε από ελικόπτερο και κατευθύνθηκε προς το πίσω μέρος του με αποτέλεσμα να διαμελιστεί από τον πίσω έλικα.

Ο Jack μόλις είχε επιστρέψει μαζί με φίλους του από διακοπές στη Μύκονο. Ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας της Βρετανίας, ενώ πληροφορίες που ήθελαν τους γονείς του να ακολουθούν σε άλλο ελικόπτερο διαψεύστηκαν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι φίλοι του που βρίσκονταν μαζί διαψεύδουν την εκδοχή, ότι είχαν μεταφερθεί όλοι στο σαλόνι του ελικοδρομίου και ο Jack διέφυγε της προσοχής τους και άρχισε να τρέχει προς το ελικόπτερο για να βγάλει μια selfie.

Οι φίλοι του αναφέρουν πως μόλις είχαν βγει από το ελικόπτερο και το προσωπικό του ελικοδρομίου απλά τους είχε ανοίξει τις πόρτες χωρίς να τους κατευθύνει και κανείς δεν τους είπε που να πάνε. 

Το δημοσίευμα της Daily Mail σημειώνει ότι Έλληνες ερευνητές ανέφεραν ότι ο φοιτητής του Oxford Brooks, αφού αποβιβάστηκε με ασφάλεια, έτρεξε ξανά στην άσφαλτο με το κινητό ανά χείρας, παρά τις προειδοποιήσεις του πληρώματος, και κατά λάθος έπεσε πάνω στον περιστρεφόμενο έλικα.

 

Ο Τζακ Στάντον Γκλίβς, 20 ετών, που βρισκόταν στο ελικόπτερο μαζί με τους φίλους του Τζέιμς Γουίμπσλι, 19 ετών, και τον πρώην φοιτητή του Πανεπιστημίου Bournemouth, Μάξ Σάβατζ, 20 ετών, απέρριψε αυτή την εκδοχή.

Ο Τζακ Στάντον Γκλίβς, ο πατέρας του οποίου είναι ιδιοκτήτης της ομάδας Bromley FC της National League, είπε στη MailOnline: «Δεν δόθηκαν οδηγίες κατά την έξοδο από το ελικόπτερο και κανείς δεν μας συνόδευσε στο σαλόνι. Το μόνο που έκαναν ήταν να μας ανοίξουν τις πόρτες».

«Αποβιβαστήκαμε μόνοι μας και κανείς δεν εμπόδισε τον Τζακ να πάει στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου. Κανείς μας δεν έφτασε στο σαλόνι πριν συμβεί το δυστύχημα», υποστήριξε.

«Έχω ακούσει ανθρώπους να λένε ότι ο Τζακ ήταν στο τηλέφωνό του και έτρεξε πίσω στο ελικόπτερο και αυτό είναι εντελώς αναληθές. Δεν ήταν στο τηλέφωνό του και γιατί γύρισε προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρου δεν ξέρω», τόνισε.

Σημειώνεται πως για το θάνατο του 21χρονου συνελήφθησαν τρία άτομα, ο πιλότος και δύο τεχνικοί εδάφους, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι την Τρίτη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει βίντεο από κάμερα ασφαλείας του ελικοδρομίου. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις