Ελλάδα

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Έτσι βρέθηκε νεκρή η 65χρονη – Πως ξεκίνησε η φωτιά

Τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της στη Γλυφάδα βρήκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (25.10.2019) μια 65χρονη γυναίκα από τη Βρετανία. Μάλλον από το τσιγάρο της ξεκίνησε η φωτιά.

Η φωτιά στο ισόγειο διαμέρισμα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος 117, όπου έμενε η 65χρονη γυναίκα, βρετανικής υπηκοότητας, ξέσπασε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα. Δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις αλλά προκάλεσε ζημιές στο σπίτι.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι εννέα πυροσβέστες με τα τρία οχήματα που κλήθηκαν για την κατάσβεση, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την τραγωδία. Αφού έσβησαν γρήγορα τη φωτιά, στο σαλόνι του διαμερίσματος βρήκαν νεκρή, με εγκαύματα στο σώμα της, την άτυχη γυναίκα.

Η 65χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί προανάκριση το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πιθανόν η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο. Η εκτίμηση από τις μέχρι στιγμής έρευνες είναι πως η 65χρονη γυναίκα κάπνιζε και την πήρε ο ύπνος, με αποτέλεσμα να αρπάξουν φωτιά τα ρούχα της και να χάσει τη ζωή της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έμαθα ότι έβρισε τη μητέρα μου και τον μαχαίρωσα», είπε στους αστυνομικούς ο δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Λαμία
Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που πρόδωσαν τις κινήσεις του δράστη και τα ρούχα που φορούσε όταν μαχαίρωνε μέχρι θανάτου του θύμα και βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του
Καφετέρια
Τι είπε στην κατάθεσή του ο οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο με θύμα τον αντιδήμαρχο Λαμίας - Η «συγγνώμη» και οι ισχυρισμοί του για την σύγκρουση
Ο 34χρονος οδηγός κατέθεσε πως τόσο ο αντιδήμαρχος όσο και η σύζυγός του δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας - Σήμερα η απολογία του
Τροχαίο στη Λαμία με έναν νεκρό 14