Ελλάδα

Τραγωδία στη Μεσσηνία: 6χρονο αγοράκι πνίγηκε σε πισίνα

Το παιδί βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε σπίτι της περιοχής
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Γιάλοβα του δήμου Πύλου – Νέστορος στη Μεσσηνία, όπου ένα 6χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μέσα σε πισίνα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί είχε πάει μαζί με τη μητέρα του σε διώροφη κατοικία, όπου εκείνη εργαζόταν ως οικιακή βοηθός. Την ώρα που βρισκόταν στις εργασίες της μέσα στο σπίτι, το μικρό αγόρι φαίνεται πως ξέφυγε από την προσοχή της και κατευθύνθηκε προς την πισίνα.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, το παιδί έπεσε στο νερό. Λίγο αργότερα η μητέρα του αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και μαζί με μία ακόμη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι έσπευσαν να το βοηθήσουν, καλώντας αμέσως το ΕΚΑΒ, αναφέρει το best-tv.gr.

Ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο και οι διασώστες ξεκίνησαν αμέσως καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), δίνοντας μάχη για να επαναφέρουν το παιδί. Στη συνέχεια το μετέφεραν εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Πύλου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των διασωστών, το 6χρονο αγόρι δεν τα κατάφερε και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η μητέρα του παιδιού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική εξέλιξη. Σύμφωνα με όσα προβλέπει η νομοθεσία, αναμένεται να συλληφθεί για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου – Νέστορος, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα αίτια του θανάτου του άτυχου παιδιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κηδεία Βασίλη Λεβέντη: Συγκλονισμένοι η σύζυγος και ο γιος του Μάριος Γεωργιάδης στο τελευταίο αντίο στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων
Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, λένε η οικογένεια και οι φίλοι του στην κηδεία που...
Κηδεία του Βασίλη Λεβέντη
ΟΠΕΚΕΠΕ: Να δικαστεί για κακούργημα από ανώτερο δικαστήριο ο Δημήτρης Μελάς και μια πρώην διευθύντρια ελέγχων αποφάσισε το δικαστήριο
«Προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις τέλεσης πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα, με τη συνολική βλάβη να υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ και γι' αυτό παραπέμπει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων»
ΟΠΕΚΕΠΕ
Η τελετή – υπερπαραγωγή για τα 250 χρόνια από την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ: Η οικοδέσποινα Κίμπερλι Γκιλφόιλ, οι λαμπεροί καλεσμένοι και τα F-35
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έκανε μία δημόσια ομιλία και αναφέρθηκε στους διαχρονικούς ιστορικούς, πολιτισμικούς και κοινωνικούς δεσμούς ανάμεσα στις δύο χώρες
Η Κίμπερλι Γκλιφόιλ και ο Άδωνις Γεωργιάδης
5