Ελλάδα

Τραγωδία στη Νάξο: 85χρονος τουρίστας βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα

Παρά την παροχή πρώτων βοηθειών και την εφαρμογή ΚΑΡΠΑ, ο ηλικιωμένος δεν ανταποκρίθηκε
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στη Νάξο το μεσημέρι της Τρίτης (18.08.2026). Ένας 85χρονος αλλοδαπός τουρίστας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία του Αμίτη.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον κόσμο στην παραλία του Αμίτη στη Νάξο, οι οποίοι είδαν τον ηλικιωμένο να βρίσκεται σε κίνδυνο μέσα στη θάλασσα και κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Όπως αναφέρει το Cyclades24.gr, έβγαλαν τον 85χρονο στην ακτή χωρίς τις αισθήσεις του και ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές.

Στην παραλία έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου και το ΕΚΑΒ, ενώ ξεκίνησε προσπάθεια ανάνηψης του ηλικιωμένου.

Παρά την παροχή πρώτων βοηθειών και την εφαρμογή καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), ο άνδρας δεν ανταποκρίθηκε.

Ακολούθησε η μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Νάξου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 23χρονος Αφγανός που κατηγορείται ότι έδινε ναρκωτικά σε ανήλικα κορίτσια και τα βίαζε
Ο 23χρονος το 2025 προσέγγισε τρία κορίτσια, στα οποία προσέφερε είτε ναρκωτικές ουσίες είτε αλκοόλ και ακολούθως προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους
Αυτός είναι ο 23χρονος Αφγανός που κατηγορείται ότι έδινε ναρκωτικά και βίαζε ανήλικες στη Θεσσαλονίκη