Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε στους δρόμους της Αττικής με έναν 29χρονο να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Κερατσίνι.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (29.10.2026) στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο άτυχος άνδρας προσέκρουσε αρχικά στα προστατευτικά του δρόμου και στη συνέχεια κατέληξε πάνω σε σταθμευμένα ΙΧ.
Ο 29χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Τζάνειο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.
Την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα Τροχαίας.
«Άκουσα ένα μπαμ»
Αυτόπτης μάρτυρας μιλάει κάθε λεπτομέρεια για το πως έγινε το τροχαίο και τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν. «Ήμουν στη γωνία και περίμενα το τρόλεϊ. Κάθε βράδυ, στις έντεκα, το παίρνω. Ήταν έντεκα και δύο ή έντεκα και τρία, όταν ακούω ένα “μπαμ” και την κοπέλα απ’ έξω να ουρλιάζει. Δεν κουνιόταν. Με το “μπαμ” που έγινε, βλέπω το κράνος να πετάγεται και την κοπέλα εδώ, που δούλευε, να ουρλιάζει. Βλέπω κάτω το παιδί. Δηλαδή, με όλη τη φόρα, έμεινε εκεί και σταμάτησε. Άμα πέσεις, η ταχύτητα γίνεται διπλή. “Μπαμ”, έμεινε εκεί και δεν είχε ούτε σταγόνα αίματα. Τώρα, τι έγινε, δεν ξέρω. Πέντε βήματα έκανα για να έρθω. Χτύπησε εκεί και έμεινε κάτω. Δεν κουνιόταν. Μάλλον είχε χάσει τον έλεγχο. Δεν είχε αυτοκίνητα μπροστά του. Μετά από πέντε με δέκα λεπτά ήρθε ένας γιατρός. “Είμαι γιατρός, είμαι γιατρός”, έλεγε. Τον πάλευε, όντως ήταν γιατρός και το ασθενοφόρο ήρθε σε πέντε λεπτά. Του έκαναν κάτι ενέσεις, κάτι του έριξαν εκεί. Δεν ξέρω τι έγινε με το παιδί».