Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ταλαιπωρία για τους επιβάτες στο Σταθμό Λαρίσης

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ταλαιπωρία για τους επιβάτες στο Σταθμό Λαρίσης

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από αύριο Τετάρτη 5.7.2017 και μέχρι νεωτέρας αλλάζουν οι αποβάθρες αναχώρησης/άφιξης των τραίνων στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Λαρίσης), λόγω των έργων που εκτελεί η αρμόδια σιδηροδρομική εταιρία για την αναβάθμιση του δικτύου με τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης.

Τα δρομολόγια όλων των αμαξοστοιχιών (αρτηριακά και προαστιακά) θα αναχωρούν από τις αποβάθρες 9 και 10, που βρίσκονται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως και στις ίδιες αποβάθρες θα πραγματοποιείται και η αποβίβαση από τα τραίνα που έχουν προορισμό την Αθήνα.

Οι αποβάθρες 9 και 10 βρίσκονται αρκετά μακριά από τη κεντρική είσοδο του σταθμού και η πρόσβαση θα γίνεται μέσω υπόγειας διάβασης. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτρέπει τους επιβάτες να προσέρχονται στον Κεντρικό Σταθμό της Αθήνας τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση των αμαξοστοιχιών και – κατά το δυνατόν – να περιορίσει τον αριθμό των αποσκευών που μεταφέρει.

Επίσης από αύριο 5.7.2017 δεν θα παρέχεται εξυπηρέτηση στους επιβάτες ΑΜΕΑ και δεν θα αποστέλλονται αποσκευές η δέματα από όλα τα σημεία πώλησης προς το Κεντρικό Σταθμό.  Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την ταλαιπωρία που θα υποστεί για όσο χρονικό διάστημα εκτελούνται τα έργα, προκειμένου με την ολοκλήρωση τους να βελτιωθεί η λειτουργία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε