Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τράπερ Light: Αναβλήθηκε η δίκη του για τις 10 Ιανουαρίου

Τράπερ Light: Αναβλήθηκε η δίκη του για τις 10 Ιανουαρίου

Αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου 2022 πήρε η δίκη του γνωστού τράπερ Light στο αυτόφωρο.

Ο γνωστός τράπερ και ο μάνατζερ του οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μετά τη σύλληψη τους από τις αστυνομικές αρχές.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων από κοινού (τσεκούρι μαχαίρι) και παράνομη κατοχή πυρομαχικών (2 σφαίρες). Στον τράπερ ασκήθηκε δίωξη και για διακεκριμένη οπλοφορία εντός κέντρου διασκέδασης που αφορά στα 3 όπλα με τα οποία απεικονιζόταν σε βίντεο στο instagram.

Να σημειωθεί ότι η προσαγωγή του τράπερ Light έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (28.12.2021) και ενώ βρισκόταν σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι. Τον πλησίασαν αστυνομικοί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην ΓΑΔΑ, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν και έρευνες στο σπίτι και το αυτοκίνητό του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στο αυτοκίνητο του τράπερ, εντοπίστηκαν δύο καρτέλες ηρεμιστικών (Zanax) και δύο σακουλάκια χασίς. Ο 26χρονος είχε επίσης το ποσό των 18.355 ευρώ. Σε έρευνα στο σπίτι του, εντοπίστηκαν δύο φυσίγγια, ένας αστυνομικός φάρος, ένα τσεκούρι 86 εκατοστών και ένα μαχαίρι 29 εκατοστών. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις