Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρίποντο στην ανθρωπιά από την Κιβωτό του Κόσμου! [pics, vids]

Τρίποντο στην ανθρωπιά από την Κιβωτό του Κόσμου!  [pics, vids]

Αγάπη και αλληλεγγύη για όλους. Αυτό ήταν το μήνυμα του φιλικού αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην ομάδα μπάσκετ της Κιβωτού του Κόσμου και της Εθνικής Ομάδας Κωφών Γυναικών (Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2016), διοργανώθηκε το Σάββατο (17.12.2016) στη Νέα Σμύρνη.

Ο αγώνας έγινε στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας» με την ευγενική χορηγία του Πανιωνίου και την υποστήριξη του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς βρέθηκε στο κλειστό της Νέας Σμύρνης στέλνοντας και ενόψει των ημερών των Χριστουγέννων μήνυμα για “αγάπη και αλληλεγγύη”, τονίζοντας πως η Κιβωτός κάνει σπουδαίο έργο προσφέροντας βοήθεια σε όλους ανεξαρτήτως χρώματος θρησκείας ή καταγωγής.

Κατά τη διάρκεια του φιλικού ματς, βραβεύτηκε ο Νίκος Παππάς για την πρωτοβουλία του να βοηθήσει στη διοργάνωση αυτού του αγώνα όπως και ο ιδρυτής της κιβωτού του κόσμου, πατέρας Αντώνιος για το έργο του και την προσφορά του.

Από την πλευρά του ο ιδρυτής της Κιβωτού, πατέρας Αντώνιος ανέφερε πως “το μήνυμα του αγώνα είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε κάθε μέρα και να ελπίζουμε”.

Η προπονήτρια της εθνικής ομάδας κωφών γυναικών, Αθηνά Ζέρβα, τόνισε πως “σαν εθνική ομάδα είμαστε πολύ χαρούμενες που συμμετάσχουμε σε αυτόν τον αγώνα και είμαστε περήφανες που βοηθάμε σε αυτόν τον αγώνα της Κιβωτού”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε