Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τροχαίο Mad Clip – Κόλαφος ο παππούς του: Μπορεί να είναι εγκληματική ενέργεια

Τροχαίο Mad Clip – Κόλαφος ο παππούς του: Μπορεί να είναι εγκληματική ενέργεια

«Πιστεύω ότι δεν ήταν λάθος του εγγονού μου», δηλώνει ο παππούς του Mad Clip, αναφερόμενος στο τροχαίο δυστύχημα της περασμένης Πέμπτης. «Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο αντίο, ο παππούς του Mad Clip μίλησε στον ALPHA σημειώνοντας ότι μπορεί να πρόκειται για «εγκληματική ενέργεια». «Πρώτον να σας πω για το ατύχημα. Πήγα και εγώ ο ίδιος, παρακολούθησα από τις τηλεοράσεις και τα λοιπά. Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου, γιατί ήταν από τους καλούς οδηγούς» είπε ο παππούς του αδικοχαμένου τράπερ.

Και πρόσθεσε: «Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια». 

«Δεύτερον όσον αφορά τον εγγόνο μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…», είπε μεταξύ άλλων ο παππούς του Mad Clip, κύριος Παναγιώτης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ALPHA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις