Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τροχαίο Mad Clip: Στο «μικροσκόπιο» οι κάμερες ασφαλείας – Τι «είδε» πραγματογνώμονας

Τροχαίο Mad Clip: Στο «μικροσκόπιο» οι κάμερες ασφαλείας – Τι «είδε» πραγματογνώμονας

Το βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip, εξετάζουν οι αρχές, αλλά και τις κάμερες κατά μήκος της διαδρομής που έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής, μέχρι το σημείο του δυστυχήματος. Παράλληλα, αναμένεται και το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης.

Το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, δείχνει την Porsche του 34χρονου τράπερ Mad Clip να είναι δίπλα δίπλα στο φανάρι με ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας AUDI R8, ο οδηγός του οποίου παρουσιάστηκε και κατέθεσε στην Τροχαία Ελληνικού το βράδυ της Πέμπτης (02.09.2021). Όταν ανάβει το πράσινο, αναπτύσσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αρχικά, το όχημα του τράπερ έχει μείνει πίσω, αλλά στη συνέχεια επιταχύνει και ξεπερνά το άλλο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του AUDI R8 υποστήριξε στην κατάθεση του πως δεν είχε καμία σχέση με το τροχαίο δυστύχημα.

«Δεν εμπλέκεται δεύτερο αυτοκίνητο»

Τέλος στα σενάρια περί εμπλοκής άλλου αυτοκινήτου στο θανατηφόρο τροχαίο του τράπερ Mad Clip, έβαλε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας χθες στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πραγματογνώμονας, ο οδηγός πιθανόν να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι.

«Με επιτυχία η Porsche παίρνει με επιτυχία όλη την καμπυλότητα του τόξου της δεξιάς στροφής. Μετά το φανάρι γύρω στα 200 μέτρα, η Porsche είναι μπροστά και το AUDI πίσω, γύρω στα 30 μέτρα. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν ακουμπήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε άλλο όχημα. Το ερώτημα είναι πώς το έχασε», σημείωσε ο κ. Μαδιάς.

Click4more: Mad Clip – Παντελής Παντελίδης: Οι «μαύρες» Πέμπτες και οι τραγικές συμπτώσεις

«Πιθανολογώ μήπως μετά την στροφή κάτι συνέβη σωματικά στον οδηγό», λέει ο πραγματογνώμονας, ο οποίος αποκλείει και σκάσιμο λάστιχου, καθώς «αν είχε σκάσει, αδειάζει ο αέρας και τα χείλη της ζάντας θα είχαν σκάψει την άσφαλτο».

Ο κ. Μαδιάς απέκλεισε οποιαδήποτε άλλη μηχανική βλάβη του οχήματος και σημειώνει πως λύση για να αποφευχθούν παρόμοια τροχαία στο μέλλον είναι οι μπάρες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις