Τετάρτη, 29 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Η μαύρη σκιά κάτω από την Porsche – Τρία βίντεο στα χέρια της αστυνομίας

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Η μαύρη σκιά κάτω από την Porsche – Τρία βίντεο στα χέρια της αστυνομίας

– Τα πρώτα λόγια του πατέρα στους αστυνομικούς – “Γιατί σταμάτησα εκεί;”, φέρεται να έλεγε διαρκώς
– Το πέταγμα κάτω από την μοιραία Porsche πριν μπει στο πάρκινγκ προβληματίζει τους ειδικούς
– Τα τρία βίντεο θα μελετήσουν ειδικοί πραγματογνώμονες για να δώσουν απαντήσεις στα αίτια του τραγικού τροχαίου με 4 νεκρούς

Μια μαύρη σκιά κάτω από την μοιραία Πόρσε πριν μπει στο πάρκινγκ στο Υπατο Θήβας και σκορπίσει τον θάνατο προβληματίζει τους ειδικούς της τροχαίας. Όπως επίσης και ένα πέταγμα σαν σπρέι κάτω από το αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να οφείλεται σε λακούβα με νερό ή και σε κάποιο άλλο πρόβλημα στην άσφαλτο. 

Όπως και να έχει η τροχαία θα αναζητήσει απαντήσεις από τα τρία βίντεο που έχει συνολικά στα χέρια της από τις κάμερες της εθνικής οδού αλλά και από την μαρτυρία του οδηγού του ΙΧ που φαίνεται αμέσως μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης να περνά από το σημείο. Όπως λένε έμπειροι αξιωματικοί της Τροχαίας «Αυτός τα έχει δει όλα».

Και στα τρία βίντεο φαίνεται η ταχύτητα του έχει αναπτύξει το αυτοκίνητο. Λίγο πριν μπει στο πάρκινγκ με πλαγιολίσθηση η μαύρη σκιά φαίνεται έντονα. Αυτό που θα πρέπει να ερευνηθεί από τους πραγματογνώμονες που θα ορίσει το Δημόσιο είναι τι προηγήθηκε πριν μπει η Πόρσε ακολουθωντας τρελή πορεία στο πάρκινγκ. Όμως η δουλειά τους είναι πολύ δύσκολη αφού δεν έχει μείνει τίποτα από τα δυο ΙΧ.

Τα πρώτα λόγια του πατέρα

Εμφανώς σοκαρισμένος, ο Υπάτιος Πατμάνογλου που έχασε μέσα σε δευτερόλεπτα γυναίκα και παιδί, δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που τον βρήκε και ένα τεράστιο γιατί ακολουθούσε κάθε του λέξη στους αστυνομικούς. «Που έχω φταίξει; Γιατί σταμάτησα εκεί; Γιατί δεν σταμάτησα μετά το πάρκινγκ;», είναι μερικές από τις φράσεις που βγήκαν από το στόμα του τραγικού πατέρα και συζύγου. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε