Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα στην Καλλιθέα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση 60χρονος διανομέας

Οι διασώστες κατάφεραν κάνοντας ΚΑΡΠΑ να επαναφέρουν τον άτυχο οδηγό της μηχανής και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πανικός επικράτησε χθες (11.06.2026) στην Καλλιθέα σε ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα με θύμα έναν 60χρονο διανομέα.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 14:00 στην οδό Θησέως και Ισμήνης στην Καλλιθέα, όπου για άγνωστο λόγο, η μηχανή που οδηγούσε ο διανομέας συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που ο αναβάτης της μηχανής εκσφενδονίστηκε στον αέρα και το ΙΧ κατέληξε με φόρα πάνω στη διαχωριστική νησίδα.

Τόσο η μηχανή όσο και το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών. Αμέσως στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Αστυνομία.

Οι διασώστες κατάφεραν κάνοντας ΚΑΡΠΑ να επαναφέρουν τον άτυχο οδηγό της μηχανής και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, ενώ η οδηγός του αυτοκινήτου υπεβλήθη σε αλκοτέστ.

Οι Αρχές συλλέγουν βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή για να διαπιστώσουν τα αίτια του τροχαίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρέ - καρέ η εισβολή διαρρηκτών σε κατάστημα στη Ρόδο: Γύρισαν την κάμερα στον τοίχο αι έσπασαν την τζαμαρία
Στην ομάδα συμμετείχαν ένας ενήλικος άνδρας, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μάσκα, καθώς και δύο 12χρονοι ανήλικοι που φορούσαν κουκούλες
Ρόδος
Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό νεαρών από μέλη της συμμορίας των βορείων προαστίων – Διάλογοι «φωτιά» μεταξύ μαθητών και των ανήλικων «βαρόνων»
Σοκάρουν οι διάλογοι των δύο συμμοριών ανηλίκων που δρούσαν ως dealers ναρκωτικών στα βόρεια προάστια της Αττικής προμηθεύοντας ακόμα και κοκαΐνη σε παιδιά 13 ετών σε σχολεία και παιδικές χαρές
Ανήλικοι