Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Σε κλίμα οδύνης το τρισάγιο στο Μικρόβαλτο για το ζευγάρι

Το τρισάγιο πραγματοποιήθηκε παρουσία των δύο παιδιών του άτυχου ζευγαριού, καθώς, επίσης και περίπου 50 συγγενών και φίλων
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέσα σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (18.04.25) τρισάγιο στο Μικρόβαλτο Σερβίων για το άτυχο ζευγάρι που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα της Εγνατίας Οδού, στα διόδια του Πολυμύλου.

Ο 72χρονος Κώστας Τζιώνας και η 69χρονη σύζυγός του Μαρία που διέμεναν στην Ελβετία είχαν φτάσει στην Ελλάδα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (15.04.25), προκειμένου να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα με συγγενικά τους πρόσωπα. Ωστόσο, η μοίρα έμελλε να τους παίξει ένα τραγικό παιχνίδι. Το ζευγάρι έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στην Εγνατία Οδό που συγκλόνισε τη χώρα.

Το τρισάγιο πραγματοποιήθηκε παρουσία των δύο παιδιών του άτυχου ζευγαριού, καθώς, επίσης και περίπου 50 συγγενών και φίλων, σύμφωνα με το kozanimedia.

Στη φυλακή ο Ουκρανός οδηγός

Σημειώνεται πως σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, ο Ουκρανός οδηγός του φορτηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στην ανάκριση που διήρκησε πάνω από 5 ώρες, ο 38χρονος οδηγός ισχυρίστηκε ότι δεν έτρεχε κι ότι τηρούσε τα όρια ταχύτητας.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Λάζαρο Κομπουλίδη, ζητήθηκε και κατατέθηκε κατά τη διάρκεια της απολογίας του κατηγορουμένου, το ανακτηθέν βίντεο της Εγνατίας οδού που δείχνει τι ακριβώς έχει συμβεί πριν από το δυστύχημα.

Όπως δήλωσε ο κ. Κομπουλίδης, «είναι τέτοια η πεποίθηση μας για το συμβάν που ζητήσαμε εμείς να κατατεθεί τώρα το συγκεκριμένο υλικό στη δικογραφία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οδηγός του φορτηγού που είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών, ζητά συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση της Ελλάδας στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν αλλάζει με μονομερείς αποφάσεις»
Η ελληνική πλευρά υπογράμμισε ότι έχει προσεγγίσει τις λιβυκές αρχές με καλή πίστη και έχει εμπλακεί σε συνομιλίες για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών
Ηνωμένα Έθνη
Φωτογραφίες ντοκουμέντα από την έκρηξη στον Κολωνό - Η παγιδευμένη με εκρηκτικά σακούλα, ο πυροκροτητής και τα σενάρια της ΕΛΑΣ
Ο μηχανισμός φέρεται να ενεργοποιήθηκε όταν ανθυπαστυνόμος πάτησε κατά λάθος ένα κουμπί - Οι Αρχές εξετάζουν αν πραγματικός στόχος ήταν το πρόσωπο που θα παραλάμβανε τα ναρκωτικά
Εικόνα από τον εκρηκτικό μηχανισμό
Κολωνός: Με τηλεχειριστήριο πυροδοτήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός – Η λευκή σακούλα, το τηλεφώνημα του διαχειριστή και οι 4 τραυματίες
Καρέ καρέ η στιγμή που καταφτάνουν οι αστυνομικοί μετά την κλήση για ναρκωτικά - Οι Αρχές εξετάζουν το πώς ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός και ποιος τον είχε τοποθετήσει
Έκρηξη σημειώθηκε στην είσοδο πολυκατοικίας στον Κολωνό