Σάββατο, 13 Απρ.
19oC Αθήνα

Τροχαίο με λεωφορείο και δύο οχήματα στο 521ο χιλιόμετρο του ΠΑΘΕ: Τρεις άνθρωποι χωρίς τις αισθήσεις τους και τραυματίες

Τροχαίο με λεωφορείο και δύο οχήματα στο 521ο χιλιόμετρο του ΠΑΘΕ: Τρεις άνθρωποι χωρίς τις αισθήσεις τους και τραυματίες

Τροχαίο στο 521ο χιλιόμετρο του ΠΑΘΕ, σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί της Κυριακής (10.09.2023), όταν τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο οχήματα. 

Μιλώντας στο MEGA, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός, ανέφερε ότι τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Στο τουριστικό λεωφορείο επέβαιναν 81 άτομα, όλοι Σέρβοι, εκ των οποίων τα 25 έχουν τραυματιστεί και διακομίσθηκαν στα νοσοκομεία του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης. Στο ένα όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα τρία ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και το τέταρτο είναι τραυματισμένο. 

Σοβαρά τραυματισμένοι είναι και οι δύο επιβάτες του άλλου οχήματος.

Διακοπή κυκλοφορίας

Υπενθυμίζουμε ότι, λόγω της καταστροφικής επέλασης της κακοκαιρίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ:
-στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας) έως την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας)
-στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:
-από την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) έως την χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας), εξαιρουμένων αυτών με προορισμό έως και την πόλη της Λάρισας &
-από την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας) έως την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας).

-Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Λάρισας – Φαρσάλων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας έως τα Φάρσαλα.
-Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Φαρσάλων.
-Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας, από τη διασταύρωση Κοιλάδας (χ/θ 12+000) έως τα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας (χ/θ 23+000).
-Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κιλελέρ.
-Διακοπή της κυκλοφορίας στον ανατολικό και δυτικό παράδρομο του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας των παραδρόμων, από το ύψος του Α/Κ Νίκαιας (χ.θ. 348+106) έως τα όρια με το νομό Μαγνησίας (χ.θ. 323+439).
-Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της επαρχιακής οδού Αγιοκάμπου – Κόκκινου Νερού, από το ύψος της γέφυρας «ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ» έως την Σωτηρίτσα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις