Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τροχαίο Νέα Ιωνία: Σοκαρισμένος φίλος του 19χρονου Κωνσταντίνου Τακιδέλλη – «Πάντα στις καρδιές μας ο πρωταθλητής»

Τροχαίο Νέα Ιωνία: Σοκαρισμένος φίλος του 19χρονου Κωνσταντίνου Τακιδέλλη – «Πάντα στις καρδιές μας ο πρωταθλητής»

Συγκλονίζει στο newsit.gr, φίλος του 19χρονου Κωνσταντίνου Τακιδέλλη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Νέα Ιωνία. «Είχε να δώσει πολλά ακόμα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και θα είναι πάντα στις καρδιές μας», λέει ο Παναγιώτης Ρουστέμης.

«Έπαθα σοκ όταν το έμαθα. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε τον Κωνσταντίνο», είπε στο newsit.gr ο φίλος και συναθλητής του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Τακιδέλλη, του πρωταθλητή Ελλάδος που σκοτώθηκε το βράδυ της Τρίτης (26.04.2022) στη συμβολή των οδών Κύμης και Καποδιστρίου στη Νέα Ιωνία.

Ο ίδιος, όπως μας λέει, πληροφορήθηκε το τραγικό αυτό γεγονός από έναν κοινό τους φίλο και είναι σοκαρισμένος!

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Κουράγιο στην οικογένειά του και στον υποδειγματικό πατέρα του, τον κύριο Μιχάλη. Ο Κωνσταντίνος τον έκανε συνέχεια περήφανο με τις επιτυχίες του και με τον χαρακτήρα του! Είχε να δώσει πολλά ακόμα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θα είναι πάντα στις καρδιές μας», λέει στο newsit.gr ο Παναγιώτης Ρουστέμης, Πρωταθλητής Ελλάδος Ράλλυ 2020, που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα ράλλυ και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ Ακρόπολις.

Και συνεχίζει, «ό,τι και να πούμε για τον Κωνσταντίνο είναι λίγο… Ήμασταν φίλοι 4 χρόνια, ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων, που άκουγε τις συμβουλές όλων και προσπαθούσε να βελτιώνεται συνεχώς, ήταν πάντα χαμογελαστός και με όρεξη. Είχε πολύ ταλέντο και παρά την ηλικία του είχε καταφέρει να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος στα kartcross».

Αγωνίζεται και ο πατέρας του στην ίδια κατηγορία με τον γιο του με kartcross, όπως μας ενημερώνει ο Παναγιώτης.

Τροχαίο Νέα Ιωνία: Το χρονικό της τραγωδίας

Χθες το βράδυ το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο άτυχος 19χρονος βρισκόταν επί της λεωφόρου Βεΐκου. Για άγνωστο λόγο, «βγήκε» από την πορεία του, πέρασε τις προστατευτικές μπάρες και έπεσε από τη γέφυρα στη λεωφόρο Καποδιστρίου, καταλήγοντας με τον «ουρανό» στην άσφαλτο.

Click4more: Τροχαίο Νέα Ιωνία: Ο πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου Κώστας Τακιδέλλης ο 19χρονος που σκοτώθηκε – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Η Πυροσβεστική έφτασε αμέσως στο σημείο, αλλά, δυστυχώς ήταν αργά για τον 19χρονο. Οι πυροσβέστες τον ανέσυραν νεκρό από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο, ενώ σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ακόμη ένας νεαρός, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Ο αποχαιρετισμός του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο αποχαιρετισμός του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) στον 19χρονο Κώστα.

«Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε… Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου…», ανέφεραν το μήνυμά τους, συνοδεύοντάς το από μία φωτογραφία του 19χρονου.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις