Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Βίντεο ντοκουμέντο με 21χρονο να τρέχει με 180 χλμ. σε κόντρα – Έπεσε σε κολόνα

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Βίντεο ντοκουμέντο με 21χρονο να τρέχει με 180 χλμ. σε κόντρα – Έπεσε σε κολόνα

Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (20.1.2022) στη Γλυφάδα, είναι ένας 21χρονος, ο οποίος συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε καθώς φαίνεται να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε κόντρα που συμμετείχε.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην παραλιακή στις 02:00 τα ξημερώματα, στο ύψος της Γλυφάδας χθες και μετέπειτα έγινε γνωστό πως πρόκειται για τον νεαρό άνδρα, ο οποίος συμμετείχε σε κόντρα με το αυτοκίνητό του.

Όπως αναφέρθηκε και στην τηλεόραση του MEGA, ο 21χρονος φαίνεται σε βίντεο από το facebook group «Το Forum των 3Β», να τρέχει με 180 χλμ./ώρα και μετά από λίγο να ακούγεται ένας πολύ δυνατός θόρυβος. 

Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε σε κολόνα ενώ ο 21χρονος φέρεται να μη φορούσε ζώνη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Είχε ήδη γίνει γνωστό χθες πως σημειώθηκε τροχαίο και ότι ένας άνδρας παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, ωστόσο σήμερα προέκυψαν οι νέες πληροφορίες για το σοκαριστικό δυστύχημα, με έναν ακόμη νεαρό άνθρωπο, να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις