Ελλάδα

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένοι οι δυο γονείς – Καλά το παιδί τους – Πέντε μηνών έγκυος η μητέρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον εφιάλτη ζει μια ολόκληρη οικογένεια και οι συγγενείς τους καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι ζωές τους ήρθαν τα πάνω κάτω. Όλα έγιναν το πρωί σε ένα τροχαίο που έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Κάτω από άγνωστες συνθήκες αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στον πατέρα, τη μητέρα και το παιδάκι τους. 

Ο πατέρας 37 ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ η μητέρα 34 ετών διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο.

Το παιδάκι τους μόλις 2 ετών είναι καλά στην υγεία του και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Οι γονείς θα χειρουργηθούν καθώς έχουν πολλαπλά τραύματα.

Μιλώντας στο newsit.gr η μητέρα του 37χρονου είπε: «Ο γιος μου και η νύφη μου μένουν στο Βέλγιο αλλά είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες. Τώρα είναι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ένας αστυνομικός από την τροχαία της Θέρμης μας ενημέρωσε για το τροχαίο. Τους χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Η νύφη μου είναι έγκυος 5 μηνών. Το εγγονάκι μας είναι καλά, μόνο το καρότσι του έγινε λιώμα. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά».

thermi

Ο 45χρονος οδηγός κρατείται ενώ σύμφωνα με την μητέρα του ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο τη στιγμή του τροχαίου και της είπε «δε θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο».

Κατά πληροφορίες, από την Αστυνομία που διενεργεί την προανάκριση εξετάζεται εάν ο οδηγός ήταν μεθυσμένος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο με δύο φορτηγά στα διόδια Πολυμύλου – Κλειστή η Εγνατία Οδός προς Κοζάνη
Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία προκάλεσε τροχαίο με δύο φορτηγά με την Εγνατία να παραμένει κλειστή στο ρεύμα από Βέροια προς Κοζάνη, ενώ η πυκνή ομίχλη περιορίζει σημαντικά την ορατότητα
Τροχαίο με φορτηγά στην Εγνατία
Μαίρη Συνατσάκη για την ΜΚΟ Παιδική Χαρά: «Δεν μου είχε φανεί κάτι περίεργο, έλεγαν πως πρέπει ο κόσμος να ξέρει τα πάντα»
Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια είχε πουλήσει πράγματά της σε πλατφόρμα και τα έσοδα τα είχε διαθέσει στην ΜΚΟ για να στηρίξει ένα άρρωστο παιδάκι
Μαίρη Συνατσάκη
Απάτη με δωρεές από ΜΚΟ: «Εκμεταλλεύτηκαν την ανάγκη μου», λέει μητέρα 12χρονου που πάσχει από λευχαιμία και έπεσε θύμα του κυκλώματος
Η μητέρα μίλησε ανοιχτά για την περίπτωσή της αποκαλύπτωντας ότι δεν ξέρει πόσα ήταν συνολικά τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για το παιδί της
an Asian todler in hospital with intravenous saline. Sick children, infected with the virus, are lying and being treated in beds in hospitals.