Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας: Έρευνα για τη διαρροή του ανατριχιαστικού βίντεο!

Φωτογραφία από YouTube
Φωτογραφία από YouTube

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του δυστυχήματος στην Αθηνών – Λαμίας, στο οποίο βρήκαν φρικτό θάνατο μία μητέρα με το παιδί της, αλλά και οι δύο άνθρωποι που επέβαιναν στην μοιραία Porsche.

Μια υπόθεση που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα. Ένα τροχαίο που βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες… Το δυστύχημα που συνέβη λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής, 26 Φεβρουαρίου το 2017, έχει προκαλέσει σοκ, με τις εικόνες της σφοδρής σύγκρουσης να κάνουν από χθες τον γύρο του διαδικτύου.

Ένας άνδρας άφησε την σύζυγο και το παιδί του στο αυτοκίνητο για να πάει στην τουαλέτα που βρίσκεται επί της εθνικής οδού και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έγινε το μοιραίο.

Μια Porsche, κινούμενη με ιλιγγιώδη ταχύτητα εμφανίστηκε ξαφνικά και “καρφώθηκε” στο πίσω μέρος του οχήματος της οικογένειας, σκοτώνοντας ακαριαία τόσο τη γυναίκα με το παιδί της, όσο και τους δύο άνδρες που επέβαιναν στην Porsche, με τον έναν εκ των οποίων να είναι ο γιος του επιχειρηματία στον οποίο ανήκει η αλυσίδα καταστημάτων “Jumbo”.

Αυτές ακριβώς οι εικόνες, που φαίνονται σε βίντεο που είδε το “φως” της δημοσιότητας, έχουν προκαλέσει και μία σοβαρή εξέλιξη.

Τα παιχνίδια της μοίρας πίσω από το φρικτό τροχαίο στην Αθηνών Λαμίας – Σπαράζει καρδιές το δράμα δύο οικογενειών [pics, vids]

Θυμηθείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, έχει διαταχθεί έρευνα σχετικά με το πώς διέρρευσε το επίμαχο βίντεο στα μέσα ενημέρωσης.

Κι αυτό διότι το παραπάνω ντοκουμέντο αποτελεί προανακριτικό -και μάλιστα βασικότατο- υλικό της υπόθεσης.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε