Ελλάδα

Τροχαίο στην Κυπαρισσία με δύο νεκρούς! Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο

Τροχαίο στην Κυπαρισσία σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, 29.12.2018. Μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας - Πύργου στο ύψος του Καλού Νερού. Πληροφορίες για... καταδίωξη δύο αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα ένα εξ αυτών να συγκρουστεί με τρίτο διερχόμενο όχημα. Συγκλονιστικές οι εικόνες του newsit.gr από το σημείο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τροχαίο στην Κυπαρισσία σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, 29.12.2018. Οι πληροφορίες του newsit.gr, αλλά και όσα προκύπτουν από τοπικά μέσα ενημέρωσης, κάνουν λόγο για μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας – Πύργου στο ύψος του Καλού Νερού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δύο άτομα είναι νεκρά, ενώ έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ακόμα 3 άτομα, κάποιοι εξ αυτών σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε τις πρώτες, συγκλονιστικές εικόνες του newsit.gr από το τροχαίο στην Κυπαρισσία

Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές

troxaio messhnia troxaio messhnia

τροχαίο στην Κυπαρισσία

Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν πως ένα αυτοκίνητο… καταδίωκε άλλο όχημα και περίπου 300 μέτρα από τον κόμβο, πάνω στο… κυνηγητό το ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με ένα τζιπάκι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Μάλιστα, λίγα μέτρα νωρίτερα τα δύο οχήματα πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα αστυνομικό μπλόκο.

Δείτε βίντεο από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο στην Κυπαρισσία

Ρεπορτάζ: newsit.gr
Με πληροφορίες από: eleftheriaonline.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δράση του κυκλώματος – Οι συναντήσεις στη Ρόδο και το σχέδιο διαφυγής στο Ντουμπάι
Εκατοντάδες φωτογραφίες από την παρακολούθηση των μελών της οργάνωσης, η οποία διήρκεσε συνολικά 118 ημέρες, περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία που ξεπερνά τις 4.000 σελίδες
Φοροδιαφυγή στο «Χωριάτικο»
ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Χλιδή με σουίτες, ακριβή νυχτερινή ζωή, business class και πολυτελή γούστα – «Τους χάρισα 50 χιλιάρικα, νομίζεις με νοιάζουν τα λεφτά»
Ο Κωνσταντίνος Φιρινίδης και η σύντροφός του δήλωναν «regular» πελάτες σε πολυτελή ξενοδοχεία και ζούσαν στη χλιδή χωρίς να λογαριάζουν το κόστος, όπως αποκαλύπτουν οι διάλογοι
Κωνσταντίνος Φιρινίδης 14