Ελλάδα

Τροχαίο στην Παλλήνη – Νεκρός ο οδηγός! video

Τραγωδία στην Λεωφόρο Σπάτων στην Παλλήνη. Ένας νεκρός σε τροχαίο. "Καρφώθηκε" πάνω σε φορτηγό και μετά σε φυτώριο.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (08.11.2019) στην Παλλήνη, με έναν νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ανέβαινε με μεγάλη ταχύτητα  προς Γέρακα στη λεωφόρο Σπάτων, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής στο ύψος της Εθνικής Αντιστάσεως συνθήκες ξέφυγε της πορείας του, συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό και καρφώθηκε πάνω σε φυτώριο.

Ο οδηγός της νταλίκας, μιλώντας στο ant1news.gr, δήλωσε πως είδε ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να κάνει ζιγκ ζαγκ και να έρχεται κατά πάνω του. Του αναβόσβησε τα φώτα ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν αντέδρασε.

Προσπάθησε να τον αποφύγει ωστόσο κόντεψε να πέσει και ο ίδιος πάνω σε τοίχο. Τελικά το όχημα τον χτύπησε και έπεσε πάνω στο φυτώριο.

Η σύγκρουση ήταν τέτοια που το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, με την Πυροσβεστική να απεγκλωβίζει τον άτυχο άνδρα. Ο νεαρός κατέληξε στο σημείο και η σορός του μεταφέρθηκε στο Γεώργιος Γεννηματάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 13 λεπτά