Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τροχαίο Βάρκιζα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης

Τροχαίο Βάρκιζα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης

Όταν το απόγευμα της Πέμπτης (30/05/2019) μαθαίναμε για το τροχαίο που έγινε στη Βάρκιζα δεν φανταζόταν κανείς ότι ένα 14χρονο παιδί θα έδινε μάχη για την ζωή του.

Όλα συνέβησαν όταν δύο παιδιά ηλικίας 14 ετών, προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο. Το ένα από τα δύο παρασύρθηκε από μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διασωληνώθηκε, καθώς έφερε χτυπήματα στο κεφάλι. Από εκεί, κρίθηκε λίγο αργότερα αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων, Αγία Σοφία.

Το άλλο κοριτσάκι ευτυχώς δεν έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Ο άνδρας που επέβαινε στην μηχανή είναι πολυτραυματίας, ωστόσο η ζωή του δεν κινδυνεύει. Η γυναίκα που επέβαινε στην μηχανή του έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Ο πατέρας της 14χρονης μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε πως έχει η κατάσταση της υγείας του παιδιού του σήμερα.

«Είμαστε σε σταθερή κατάσταση. Δεν έχω νεότερα. Θα ξέρουμε μετά από 48 ώρες, μας είπαν οι γιατροί. Δόξα τω Θεώ, δόξα τω Θεώ. Λεπτομέρειες για το πώς έγινε δεν ξέρω, από ό,τι μου είπαν οι αστυνομικοί, μάλλον πέρασε το παιδί από σημείο που δεν είχε διάβαση πεζών, ούτε σήμανση. Δεν το είδε το παιδί, προφανώς. Είναι δυνατόν να το είδε και να το πάτησε; Η κακιά η στιγμή ήταν. Στη Βάρκιζα έγινε το ατύχημα, το παιδί είχε πάει για μπάνιο. Ελπίζουμε στο Θεό. Από ό,τι μας έχουν πει οι γιατροί είμαστε σε σταθερή κατάσταση και αυτό είναι ευχάριστο».

Ακούστε τον πατέρα της 14χρονης

Ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις