Πέμπτη, 22 Φεβ.
13oC Αθήνα

Τζακ ποτ 4,5 εκατομμύρια ευρώ αύριο στο Τζόκερ και 100.000 ευρώ σε κάθε 5άρι

Τζακ ποτ 4,5 εκατομμύρια ευρώ αύριο στο Τζόκερ και 100.000 ευρώ σε κάθε 5άρι

Κάθε λόγο να συνεχίσουν να γιορτάζουν έχουν οι 36 τυχεροί παίκτες του νέου Τζόκερ, οι οποίοι έχουν κερδίσει από 100.000 ευρώ ο καθένας στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού.

Σε λιγότερο από ένα μήνα, το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει μοιράσει συνολικά 3,6 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς 5άρηδες, που αναδείχθηκαν στις τελευταίες 13 κληρώσεις.

Στην αυριανή κλήρωση, το νέο Τζόκερ κληρώνει στους νικητές της πρώτης κατηγορίας τουλάχιστον 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ύστερα από 9 συνεχόμενα τζακ ποτ που έχουν σημειωθεί σε ισάριθμες κληρώσεις.

Παράλληλα, οι παίκτες διεκδικούν έπαθλα των 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία, όπως και σε κάθε κλήρωση του ανανεωμένου παιχνιδιού κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Ο Γιάννης Καλιακμάνης, υπεύθυνος τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Πάτρα

Η κλήρωση του Τζόκερ θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης, στις 22:00, με την προθεσμία κατάθεσης δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και μέσω του opaponline.gr να λήγει μισή ώρα νωρίτερα. Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Τυχεροί 5άρηδες σε όλη την Ελλάδα

Από όλη την Ελλάδα είναι οι 36 νικητές της δεύτερης κατηγορίας του Τζόκερ που έχουν κερδίσει τα  έπαθλα των 100.000 ευρώ, από τις 10 Δεκεμβρίου που άρχισαν οι  κληρώσεις του ανανεωμένου παιχνιδιού.

Τα τυχερά δελτία παίχθηκαν σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε Αττική, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, Κρήτη, Μεσολόγγι, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καρδίτσα, Θήβα, Πάτρα, Σπάρτη, Ρόδο, Κιλκίς, Μεγαλόπολη και Κύπρο, ενώ δύο παίκτες συμμετείχαν στο παιχνίδι διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Ο Γιάννης Σιώμος, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καρδίτσα

Παράλληλα, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ένας μεγάλος νικητής κέρδισε σχεδόν 2,7 εκατ. ευρώ. στην πρώτη κατηγορία.

Ο Σταύρος Αθανασόπουλος, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Βουλιαγμένη

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις