Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Tζόκερ – τζακ ποτ: Φρενίτιδα για τα 7 εκατ. ευρώ στην σημερινή κλήρωση

Tζόκερ – τζακ ποτ: Φρενίτιδα για τα 7 εκατ. ευρώ στην σημερινή κλήρωση

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ: Συνωστισμός επικρατεί στα πρακτορεία ΟΠΑΠ όλης της χώρας, καθώς μετά από 10 συνεχόμενα ΤΖΑΚ- ΠΟΤ, σήμερα θα γίνει η κλήρωση τζόκερ για τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Μικροί και μεγάλουν σπεύδουν στα πρακτορεία για να δοκιμάσουν την τύχη τους, και να είναι αυτοί οι υπερτυχεροί που θα μαντέψουν σωστά τον μαγικό συνδυασμό των 5+1 αριθμών.

Σημειώνεται ότι η κατάθεση των δελτίων του Τζόκερ γίνεται έως τις 21.30 ενώ η κλήρωση του Τζόκερ θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα αργότερα. Από την αρχή της χρονιάς, στην κατηγορία 5+1 έχουν βρεθεί 11 νικητές που έχουν μοιραστεί 14.167.550 ευρώ.
Συνολικά το Τζόκερ, έχει μοιράσει μέχρι στιγμής μέσα στο 2015, 38.228.883 ευρώ σε 5.056.479 νικητές.
Για όσους δεν έχουν παίξει ποτέ στη ζωή τους και θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά την τύχη τους επισημαίνεται ότι ότι το τζόκερ αφορά στην ακριβή πρόβλεψη πέντε (5) αριθμών που κληρώνονται από μία σειρά 45 αριθμών (από το 1 έως και το 45), και ενός αριθμού που κληρώνεται από μία δεύτερη σειρά 20 αριθμών (από το 1 έως και το 20). Κατά την συμπλήρωση του δελτίου, μπορείτε να παίξετε εκτός από τις απλές στήλες και με συστήματα (πλήρη, τυποποιημένα ή συνδυασμών).Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε