Παρασκευή, 17 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τζόκερ: Η φάρσα στο “χρυσό” πρακτορείο της Κυψέλης που στεναχώρησε τον ιδιοκτήτη

Τζόκερ: Η φάρσα στο “χρυσό” πρακτορείο της Κυψέλης που στεναχώρησε τον ιδιοκτήτη

“Είμαι δικηγόρος, εκπροσωπώ τον υπερτυχερό που κέρδισε τα 9.5 εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του τζόκερ και θα έρθω στο πρακτορείο να κάνω δηλώσεις” είπε η γυναίκα που τηλεφώνησε στον “χρυσό” πράκτορα στην Κυψέλη. Τελικά αποδείχθηκε κακόγουστη φάρσα που στεναχώρησε πολύ τον ιδιοκτήτη.

Μυστήριο θα παραμείνει η ταυτότητα του ανθρώπου που από τη μια στιμή στην άλλη έγινε “κροίσος” καθώς κέρδισε 9,5 εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του τζόκερ.

Αν και υπήρξε μια πληροφορία πως σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι στο “χρυσό” πρακτορείο θα εμφανιζόταν η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον υπερτυχερό, τελικά ο…θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας ή επι το ορθότερον, κακόγουστη φάρσα.

Το αστείο που στεναχώρησε τον ιδιοκτήτη

Ηταν χθες το βράδυ στις 10.00 όταν ο κύριος Βασίλης Γκίνης, ο ενας εκ των δύο ιδιοκτητών του πρακτορείου στην Κυψέλη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από απόκρυψη.

Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μια γυναίκα που του συστηθηκε ως κυρία Δημητρακοπούλου και του είπε οτι είναι η δικηγόρος του νικητή, οτι είναι από την επαρχία και πως σκοπευε να επισκεφθεί το πρακτορείο το μεσημέρι της Πέμπτης για να κάνει δηλώσεις εκ μέρους του εντολέα της. Ζήτησε μάλιστα οδηγίες για το πως θα πάει στο πρακτορείο.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου Βασίλης Γκίνης

Βέβαια όταν ο κύριος Γκίνης της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της εκείνη αρνήθηκε να του τον δώσει και περιορίστηκε να του πει “θα τα πούμε από κοντά”.

Οπως ήταν φυσικό μόλις η είδηση διέρρευσε, μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων. Στηθήκαμε λοιπόν και περιμέναμε την κυρία Δημητρακοπούλου η οποία όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Οπως ήταν φυσικό αυτό στενχώρησε πολύ τον κύριο Βασίλη και τον συνεταίρο του οι οποιοι σκέφτονται να ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να εντοπιστεί η γυναίκα που έκανε την κακόγουστη φάρσα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε