Ελλάδα

Τζόκερ κλήρωση 2158: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα 23/07/2020

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ ΠΕΜΠΤΗ 23/07/2020 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 2158. Πάνω από 4.000.000 ευρώ μπήκαν… στο τραπέζι για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Κλήρωση τζόκερ σήμερα Πέμπτη 23/07/2020 και τα λεφτά ήταν… πολλά! Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Πέμπτη 23-07-2020 (αριθμός κλήρωσης 2158), οι τυχεροί αριθμοί είναι: 10, 12, 15, 36, 40 και τζόκερ ο αριθμός 11.

Κατά τη διαλογή δεν βρέθηκε νικητής στην Κατηγορία 5 + 1 καθότι σημειώθηκε ΤΖΑΚ – ΠΟΤ. Ωστόσο στην Κατηγορία 5 δύο τυχεροί μοιράζονται από 37.720,01 ευρώ.

Tzoker klirosi

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online 

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δελφοί – Σπυρίδων Ζαβιτσάνος: Νομοτελειακή η αλλαγή στην τηλεόραση, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε
«Η τηλεόραση είναι μία υπερδύναμη που τη φανταζόταν ο άνθρωπος κάποτε και την έχει κατακτήσει με την τεχνολογία», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΔΣ της Alter Ego Media
Σπυρίδων Ζαβιτσάνος
Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για υποκλοπές: Έντονη ανησυχία για κίνδυνο παραγραφής αδικημάτων
«Ο χρόνος τέλεσης των μερικότερων διερευνώμενων πράξεων ξεκινά από το καλοκαίρι του 2020 και καταλήγει στο β' εξάμηνο του 2021, μέχρι και σήμερα δεν έχει σημειωθεί καμία δικονομική πρόοδος»
Ευελπίδων