Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τζόκερ κλήρωση 2216: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί σήμερα 06/12

τζόκερ

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ ΚΥΡΙΑΚΗ 06/12/2020 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 2216. Πάνω από 600.000 ευρώ μπήκαν… στο τραπέζι για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας. 

Κλήρωση τζόκερ σήμερα Κυριακή 06/12/2020 και τα λεφτά ήταν… πολλά! Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Κυριακή 06-12-2020 (αριθμός κλήρωσης 2216), οι τυχεροί αριθμοί είναι 16, 17, 21 , 33, 34 και τζόκερ ο αριθμός 1.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τι ισχύει με τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ

Σε συνέχεια των νέων έκτακτων κυβερνητικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού, ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY θα παραμείνουν κλειστά έως τις 14 Δεκεμβρίου 2020. Για τον ΟΠΑΠ, η υγεία και η ασφάλεια των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων αποτελεί προτεραιότητα, και συνεχίζει να στηρίζει όλες τις ενέργειες που έχουν ως στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Οι διαδικτυακές πλατφόρμες του ΟΠΑΠ pamestoixima.gr και tzoker.gr, καθώς και η εφαρμογή TZOKER λειτουργούν κανονικά.

KINO, SUPER 3, EXTRA 5, VIRTUAL SPORTS, POWERSPIN: Η συμμετοχή στα παιχνίδια δεν θα είναι εφικτή στην Ελλάδα. Η διεξαγωγή των κληρώσεων θα συνεχιστεί κανονικά.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Προκαθορισμένων αποδόσεων: Συνεχίζεται Online μέσω του ιστότοπου pamestoixima.gr

ΤΖΟΚΕΡ: Η συμμετοχή για την Ελλάδα συνεχίζεται μόνο online στο tzoker.gr και TZOKER app. Η διεξαγωγή των κληρώσεων θα συνεχιστεί κανονικά.

ΛΟΤΤΟ/ΠΡΟΤΟ: Η συμμετοχή στα παιχνίδια δεν θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα. Η διεξαγωγή των κληρώσεων θα συνεχιστεί κανονικά.

ΛΑΙΚΟ και ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ: Οι κληρώσεις αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PLAY: Η συμμετοχή δεν θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY.

ΣΚΡΑΤΣ: Η συμμετοχή δεν θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ΟΠΑΠ και μέσω πλανόδιων πωλητών.
Αμοιβαίο Ιπποδρομιακό Στοίχημα: To προϊόν δεν θα είναι διαθέσιμο.

ΠΡΟΠΟ/ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ: Η συμμετοχή δεν θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα. Οι διαγωνισμοί διεξάγονται κανονικά. Σημείωση: Στα καταστήματα ΟΠΑΠ Κύπρου η συμμετοχή θα συνεχιστεί για τα παιχνίδια KINO, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3, EXTRA 5, ΠΡΟΠΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ.

Οι κληρώσεις των παιχνιδιών που θα συνεχίσουν να διενεργούνται, θα μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό μέσω του καναλιού του OPAP στο YouTube.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις