weather-icon °C AΘΗΝΑ

Τζόκερ: Ο αριθμός 1 τους άφησε στον… άσο – Η βραδιά που δύσκολα θα ξεχάσουν

Τζόκερ: Ο αριθμός 1 τους άφησε στον… άσο – Η βραδιά που δύσκολα θα ξεχάσουν

Κλήρωση τζόκερ χθες Κυριακή 31/03/2019 και τα λεφτά ήταν… πολλά! Η κλήρωση δεν μας έκανε τη… χάρη, και σημειώιθηκε ένα ακόμη τζακ ποτ, εκτοξεύοντας το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση, στο ποσό των 3.700.000 ευρώ! Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν οι τυχεροί της κλήρωσης που σίγουρα αισθάνθηκαν πολύ… άτυχοι, καθώς άγγιξαν το αστρονομικό ποσό που μοίραζε το τζόκερ, σημειώνοντας 5 επιτυχίες. Το όνειρο όμως για μία ονειρεμένη ζωή… έσβησε για τρεις παίκτες, καθώς ο αριθμός 1 που κληρώθηκε ως τζόκερ έλειπε από τα δελτία που είχαν συμπληρώσει, και σημειώθηκε νέο τζακ ποτ.

Τουλάχιστον 3.700.000 ευρώ θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση τζόκερ της Πέμπτης 04/04/2019 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή διαλογή της 2005ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ. Δείτε τους αριθμούς που κληρώθηκαν, και αναλυτικά πόσες επιτυχίες σημειώθηκαν και τα ποσά που αναλογούν σε κάθε επιτυχία. Οι τυχεροί αριθμοί στην χθεσινή κλήρωση (Κυριακή 21/03/2019, αριθμός κλήρωσης 2005) είναι οι εξής: 14, 19, 20, 37, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 1.

Δείτε σε ποιά πρακτορεία παίχτηκαν τα δελτία τζόκερ που έπιασαν πεντάδα, και… έχασαν το τζόκερ και το τζακ ποτ.

ΤΖΟΚΕΡ – Η… ιστορία των αριθμών στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ

Βάσει των επίσημων στοιχείων που είναι διαθέσιμα και στο www.opap.gr από τις σχεδόν 2.000 κληρώσεις που μετράει στην ιστορία του, οι αριθμοί που έχουν κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις τους στην πεντάδα είναι το 37 με 252 εμφανίσεις, το 34 με 242 εμφανίσεις, το 32 με 239 εμφανίσεις, το 18 με 237 εμφανίσεις, το 13 με 236 εμφανίσεις. Αντίστοιχα, οι αριθμοί ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ που έπιασαν κορυφή μέσα στα χρόνια είναι το 6 με 112 εμφανίσεις, το 16 με 111 και το 3 με 108. Ένα από τα πιο δημοφιλή και εύκολα συστήματα, όπως αναφέρουν πρακτορεία, είναι η επιλογή 5 αριθμών στο πεδίο των 45 αριθμών και όλα τα Τζόκερ στο πεδίο των 20 αριθμών, με κόστος 10 ευρώ. Το σύστημα αυτό επιλέγεται πολλές φορές από επίδοξους παίκτες που θέλουν να σιγουρέψουν ότι θα πιάσουν τουλάχιστον τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ.

ΤΖΟΚΕΡ – 5 απίστευτες ιστορίες… επιτυχίας

Συνδικάτο της… τύχης! Πέντε χειριστές μηχανημάτων, μέλη ενός εργατικού συνδικάτου από το Μάντσεστερ, μοιράστηκαν ένα από τα τρία τυχερά δελτία που κέρδισαν στην κλήρωση του περασμένου Σαββάτου, αποκομίζοντας το ποσό των 2,9 εκατομμυρίων λιρών! Αυτό σημαίνει πως το… μερτικό του καθενός είναι 580.000 λίρες, με τους μεγάλους τυχερούς, Gary Smith, David King, Andrew Howard, Peter Howard και Philip Melon να δηλώνουν πως τα νέα δεδομένα τους δίνουν μία οικονομική σιγουριά για το μέλλον και βάζουν τέλος στην αβεβαιότητα. Οι ίδιοι δήλωσαν πως παίζουν στη λοτταρία από το 2004 και μάλιστα τα ίδια νούμερα κάθε φορά! Ο επιμένων νικά!…

Κέρδισαν 3,5 εκατομμύρια λίρες και παίζουν ακόμη κάθε εβδομάδα! Ο George και η και η Beryl Kates κέρδισαν… τις πιθανότητες, οι οποίες ήταν 14.000.000 προς ένα για να πετύχουν και τους 6 μαγικούς αριθμούς και απολαμβάνουν 3.5 εκατομμύρια λίρες! Το ζευγάρι από το Μέρσεϊσαϊντ, το 2012 κέρδισε το αστρονομικό ποσό κι αποτελούν πλέον δύο από τους 3.000 εκατομμυριούχους που έχει «γεννήσει» ο διαγωνισμός! Δύο χρόνια μετά, το ζευγάρι των συνταξιούχων δηλώνει πως θυμάται εκείνη την ημέρα σα να ήταν… χθες, ενώ τόνισαν πως το πρώτο τους μέλημα ήταν να διασφαλίσουν πως η οικογένειά τους θα ήταν οικονομικά ασφαλής. «Δώσαμε από 250.000 λίρες σε κάθε έναν από τους τέσσερις γιους μας, 9.000 λίρες σε κάθε ένα από τα εννέα εγγόνια μας και κάποια χρήματα στις αδερφές μας», λέει ο George και συνεχίζει περιγράφοντας τη στιγμή που συνειδητοποιήσε πως είχε κερδίσει: «Φώναξα στην Beryl, η οποία κατέβαινε τα σκαλιά πως είχα και τους έξι αριθμούς, αλλά συνήθως της έκανα πλάκα, οπότε στην αρχή δεν με πίστεψε, αλλά όταν πήγα κοντά της… κατρακύλησε στις σκάλες!».

Νόμιζε ότι κέρδισε 250.000 λίρες αλλά… Ο 47χρονος Simon Rushtage, λέει πως δεν θα σταματήσει την δουλειά του, παρόλο που «είναι σαν να έχεις μία δουλειά με 250.000 λίρες μισθό, αλλά χωρίς να… πηγαίνεις στη δουλειά»! Η ιστορία του θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία. Ο Simon πήγε στο πρακτορείο όλο χαρά, αφού νόμιζε πως από το αντίστοιχο σκρατς της Αγλίας είχε κερδίσει 250.000 λίρες. Όταν έφτασε, η χαρά μετατράπηκε σε… χαρά εις το τετράγωνο, αφού τον πληροφόρησαν πως ναι μεν είχε κερδίσει αυτό το ποσό, αλλά θα το εισέπραττε κάθε χρόνο μέχρι το 2029! Αφού γλίτωσε οποιοδήποτε καρδιακό επεισόδιο, η εταιρεία τον πληροφόρησε πως τα συνολικά του κέρδη έφταναν τα 3,75 εκατομμύρια λίρες κι εκείνος δήλωσε πως θα αγοράσει ένα καινούριο αυτοκίνητο κι ένα εισιτήριο διαρκείας για τους αγαπημένους του Warrington Wolves! «Το αγόρασα αμέσως μετά από μία επίσκεψη στον πατέρα μου. Πραγματικά δεν μπορούσα να το πιστέψω κι έπρεπε να το δώσω στον υπάλληλο για να μου επιβεβαιώσει πως είχα κερδίσει 250.000 λίρες!

Βρήκε το τυχερό δελτίο λίγες ώρες πριν λήξει! Το ότι ο James Wilson κέρδισε 52.000 λίρες είναι σίγουρα… λιγότερο εντυπωσιακό, ωστόσο ο τρόπος που το ανακάλυψε είναι που κάνει την ιστορία του τόσο ενδιαφέρουσα. Ο τυχερός παίκτης δήλωσε πως είδε το τυχερό δελτίο ξεχασμένο σε ένα παλιό πορτοφόλι κι αποφάσισε να ελέγξει αν είχε κερδίσει. Όταν το έκανε (ευτυχώς για εκείνον) ανακάλυψε πως είχε κερδίσει 52.000 λίρες στο τζακ ποτ του Euromillions! O James είχε παίξει το δελτίο αρκετούς μήνες πριν και δεν είχε ιδέα πως είχε μαντέψει σωστά πέντε αριθμούς, παρά το ότι η εταιρεία για έξι μήνες έβγαζε αλλεπάληλες ανακοινώσεις, ζητώντας από τον τυχερό να… εμφανιστεί! Ο 28χρονος, μιλώντας στην Express, τόνισε πως «κάλεσα την εταιρεία αμέσως, αλλά επειδή ήταν αργά το απόγευμα, δεν ήταν κανένας στην άλλη άκρη της γραμμής μέχρι το επόμενο πρωί. Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο ανακουφισμένος ήμουν όταν μου επιβεβαίωσαν πως δεν ήταν αργά για να εισπράξω το ποσό». Ο αποθηκάριος και πρόσφατα παντρεμένος James, έχει μεγάλα σχέδια για τα κέρδη του, συμπεριλαμβανομένων ένα πρώτο σπίτι (αφού μαζί με την γυναίκα του έμεναν με τους γονείς του), αλλά κι ένα αυτοκίνητο για το άλλο του μισό.

Ταξιτζής κέρδισε επειδή… ξέχασε τα γενέθλια του γιου του! Ο Murray McKenzie μπέδρεψε την ημερομηνία γέννησης του γιου του και χρησιμοποιούσε τα ίδια νούμερα για χρόνια, ακόμη κι όταν συνειδητοποίησε το λάθος του! Ο 63χρονος ταξιτζής, ξεκίνησε να προκαλεί την τύχη του με τον αριθμό 13, αντί για τον αριθμό 12 που ήταν η ημερομηνία που ο γιος του Thomas, είχε γεννηθεί! Αφού κατάλαβε πως είχε μπερδέψει τις ημερομηνίες, συνέχιζε να παίζει το 13 «για τύχη» όπως είπε ο ίδιος, που τελικά είχε δίκιο αφού κέρδισε 215.000 λίρες!
«Πάντα μπέρδευα τα γενέθλια των παιδιών μου, είναι ένα θέμα του μπαμπά. Συνήθως δεν ξεχνάω, αλλά πρέπει να αρχίζω να κρατάω σημειώσεις στην ηλικία μου. Όταν κατάλαβα το λάθος επέμεινα στο τυχερό 13, γιατί πίστευα πως το ήθελε η μοίρα. Τελικά είχα δίκιο, αν και απολογήθηκα στον γιο μου μετά τη νίκη», λέει ο Murrey McKenzie.
Με τόσα πολλά χρήματα, ο γιος λογικά δεν του κράτησε κακία λέμε εμείς…

#TAGS MM