Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζόκερ: Ο νικητής… κερνούσε όλο το μαγαζί και δεν τον πίστευε κανείς!

τζόκερ
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Οι ιστορίες που “γεννά” το τζόκερ είναι για… ταινία. Κάτι λογικό αν σκεφτεί κανείς πως τα αστρονομικά ποσά που μοιράζει το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ είναι… αρκετά για να αλλάξουν ζωές!

«Σήμερα κερνάω όλο τον κόσμο, γιατί έπιασα το τζόκερ»! Αυτό έλεγε και… ξανάλεγε ένας από τους μεγάλους νικητές του τελευταίου τζακ ποτ, ωστόσο κανείς δεν τον πίστευε!

Και πώς να γίνει διαφορετικά καθώς δεν… συναντάς κάθε μέρα κάποιον του οποίου η ζωή έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

Έλεγε την… αλήθεια για το τζόκερ!

Ο ενθουσιασμός του συγκεκριμένου ανθρώπου, η ανακοίνωση ότι είχε κερδίσει μισό εκατομμύριο ευρώ και τα κεράσματα δεν έπεισαν κανέναν από τους θαμώνες του μαγαζιού όπου βρισκόταν ο παίκτης του Τζόκερ.

Ο οποίος, να σημειωθεί, είχε μόλις διαπιστώσει ότι ήταν ένας από τους οκτώ νικητές που κέρδισαν από 538.011 ευρώ στην κλήρωση της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου.

Εξίσου… δύσπιστοι ήταν και οι φίλοι του μεγάλου νικητή από τη Στερεά Ελλάδα. Εκείνοι μάλιστα, άρχισαν και πειράγματα σε βάρος του «πλακατζή» – όπως πίστευαν – παίκτη του Τζόκερ. «Όχι, δεν είσαι εσύ ο νικητής, γιατί εγώ το κέρδισα»,  του απάντησε γελώντας ένας από τους φίλους του.

Η μεγάλη αλήθεια, ωστόσο, ήταν ότι ο άνθρωπος που όλοι αμφισβητούσαν, είχε όντως στην τσέπη του ένα τυχερό δελτίο με 5+1 επιτυχίες, που του χάριζε μισό εκατομμύριο ευρώ!

Σε καλή μεριά!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις