Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τζώρτζης Μονογυιός: Είχε παραλάβει τη Ferrari λίγα λεπτά πριν το τροχαίο – Σοκάρει η περιγραφή φίλου του

Τζώρτζης Μονογυιός: Είχε παραλάβει τη Ferrari λίγα λεπτά πριν το τροχαίο – Σοκάρει η περιγραφή φίλου του

Το αυτοκίνητο των ονείρων του, ήταν γραφτό να συνδεθεί με το τέλος της ζωής του. Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το τροχαίο στη Βούλα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, σοκάρουν. Όπως και οι εικόνες της κατεστραμμένης Ferrari, λίγα λεπτά αφού την είχε παραλάβει ο νέος ιδιοκτήτης της.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε το σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα, υπήρχε η πληροφορία ότι ο οδηγός της κόκκινης Ferrari την είχε αποκτήσει πρόσφατα και οδηγούσε για πρώτη φορά το πανάκριβο supercar. Αργότερα, έγινε γνωστό πως η αντιπροσωπεία απ’ όπου ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός αγόρασε το αυτοκίνητο, απέχει μόλις 3,5 χιλιόμετρα από το σημείο του θανάτου του.

Και τώρα, οι νέες λεπτομέρειες, κάνουν την υπόθεση ακόμη πιο δραματική. Αποκαλύπτεται ότι ο 45χρονος επιχειρηματίας, αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, είχε παραλάβει την καινούργια του Ferrari λίγα λεπτά πριν από το τροχαίο στη Βούλα που του κόστισε τη ζωή! Και κατευθυνόταν στο σπίτι του για να την παρκάρει!

Αποκαλύπτεται από την κατάθεση ενός φίλου του θύματος, ενός από τους ανθρώπους που ακολουθούσαν τη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού και απεγκλώβισαν τον άτυχο επιχειρηματία από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, λίγο μετά τη σύγκρουση.

Μόλις είχε παραλάβει τη Ferrari

Ήταν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (13.01.2022) όταν ο 45χρνος Τζώρτζης Μονογυιός μαζί με τη γυναίκα του, Αθηνά και δυο φίλους του, πήγε σε αντιπροσωπεία στη Βούλα για να παραλάβει την κόκκινη Ferrari του.

Μάλιστα, ο ένας από τους δυο φίλους του άτυχου επιχειρηματία ακολουθούσε τη Ferrari, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche, ιδιοκτησίας επίσης του Τζώρτζη Μονογυιού.

Κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί πως μερικά λεπτά αφού ο επιχειρηματίας παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο, θα σκοτωνώτας, μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω, όταν η Ferrari βγήκε από το δρόμο και κατέληξε στην προστατευτική νησίδα. Από την πρόσκρουση, το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, πριν τυλιχθεί στις φλόγες.

Αποκαλυπτική για τα όσα συνέβησαν είναι η κατάθεση ενός από τους δυο φίλους του Τζώρτζη Μονογυιού, που μαζί του παρέλαβαν τη Ferrari.

«Περί ώρα 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει», αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος του θύματος στην κατάθεσή του. 

Είναι ο ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας και έβγαλαν τον 45χρονο από τα συντρίμμια της Ferrari. «Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα», είπε.

Βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει τη στιγμή που η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού καταφέρνει, μετά την πρόσκρουση, να βγεί από το αυτοκίνητο. Λίγο μετά, καθώς είναι σοβαρά τραυματισμένη, καταρρέει.

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του λίγη ώρα πριν το μοιραίο. 

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου στη Βούλα που κόστισε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού και τον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του δεν έχουν εξακριβωθεί. Υπάρχουν πληροφορίες πως ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει πεζό και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι δεν άκουσαν θόρυβο, άλλοι ότι τους προσπέρασε η Ferrari με ταχύτητα.

Απαντήσεις θα δοθούν και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

«Είδα μια σορό και μια κοπέλα εν ζωή»

Αυτήκοος μάρτυρας περιέγραψε το σοκαριστικό τροχαίο μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, που βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε καπνό κι αμέσως κατάλαβε πως κάτι άλλο είχε συμβεί, ο καπνός δεν ήταν από τζάκι.

«Βγήκα και αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα», είπε.

Στη συνέχεια μίλησε με έναν οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα. «Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο».

  

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις