Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τζώρτζης Μονογυιός: «Η γυναίκα του δεν γνωρίζει ότι σκοτώθηκε στο τροχαίο»

Τζώρτζης Μονογυιός: «Η γυναίκα του δεν γνωρίζει ότι σκοτώθηκε στο τροχαίο»

“Κλειδί” θα αποτελέσει η κατάθεση της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στη Βούλα, το βράδυ της Πέμπτης (13.01.2022). 

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, η γυναίκα που νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ και ακόμα δεν γνωρίζει για τον θάνατο του συζύγου της. 

Ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για τραγική συγκυρία, ενώ ανέφερε ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός πολλά χρόνια ταλαιπωρείτο με την πρώην σύντροφό του για την επικοινωνία με το παιδί. Ο Τζώρτζης Μονογυιός διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας με το παιδί που είχε αποκτήσει με τη συγκεκριμένη κυρία, ενώ αποκάλυψε ότι είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Κούγιας αναφερόμενος στην πρώην σύντροφο του Τζώρτζη Μονογυιού, του έκανε εντύπωση που εμφανίστηκε κάπου και μίλησε γι’ αυτόν μετά το τραγικό τροχαίο, υποστηρίζοντας ότι “όλα ήταν τέλεια”. 

Όπως ανέφερε η ίδια γυναίκα, έκανε μήνυση και στον ίδιο τον κ. Κούγια. Αποκάλυψε ακόμα ότι το τελευταίο δικαστήριο που είχαν ήταν στις 23 Δεκεμβρίου.

Κούγιας: Να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα

Υπενθυμίζεται πως με ανακοίνωσή του την Παρασκευή (14.01.2022) ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε:

«Το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπούσε μέχρι και την ώρα του θανάτου του τον γνωστότατο επιχειρηματία της Μυκόνου και αδελφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Μονογυιού, τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό.

Ο Γεώργιος Μονογυιός είχεοξυτάτη αντιδικία μέχρι και την ώρα του θανάτου του – σήμερα επρόκειτο να καταθέσουμε υπόμνημα σε ποινική υπόθεση μετά από μήνυσή της – με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει εκτός γάμου παιδί, το τονίζουμε με την πρώην σύντροφό του, όχι με την τραυματισθείσα και νοσηλευομένη στο νοσοκομείο σύζυγό του, στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια, όπου διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας με το παιδί που είχε αποκτήσει με τη συγκεκριμένη κυρία.

Μετά το τραγικό χθεσινό ατύχημα, το δικηγορικό μας γραφείο θα διερευνήσει μαζί με την Ελληνική Αστυνομία τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες ένας εξαιρετικός οδηγός, με ένα ασφαλέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, θα διερευνήσουμε το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο, πριν εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, η οποία κακώς δεν είχε προστατευτικές μπάρες, ώστε να αποφευχθεί αυτού του είδους το ατύχημα και αν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου.

Click4more: Έτσι έγινε η μοιραία Ferrari του Τζώρτζη Μονογιού – Μια άμορφη μάζα από σιδερικά μετά το φρικτό τροχαίο στην Βούλα

Με πολλή αγωνία περιμένουμε, αφού βελτιωθεί η υγεία της νυν συζύγου του και μητέρας του ολίγων μηνών δεύτερου παιδιού του να μας διευκρινίσει και να μας αποκαλύψει το τι ακριβώς προηγήθηκε της τελευταίας σκηνής του τραγικού για τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό ατυχήματος.

Σημειωτέον, ότι ο εκλιπών είχε σημαντικότατη περιουσία και δύο πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις στη Μύκονο.

Παρακαλούμε τον οιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα ή οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την πορεία του αυτοκινήτου πριν προσκρούσει στο δέντρο και αναφλεγεί να επικοινωνήσει με το δικηγορικό μας γραφείο».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις