Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζώρτζης Μονογυιός: Νέες εικόνες ντοκουμέντα από το θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari

Τζώρτζης Μονογυιός: Επιφυλακτικός ο Αλέξης Κούγιας για το τροχαίο - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Νέο φωτογραφικό υλικό και βίντεο – ντοκουμέντο αποκαλύπτει το newsit.gr από τις τιτάνιες προσπάθειες των πυροσβεστών και των πολιτών να σώσουν τον άτυχο Τζώρτζη Μονογυιό και την γυναίκα του, Αθηνά στην Βούλα.

Τρεις πολίτες που περνούσαν από το σημείο της τραγωδίας, σταμάτησαν για να βάλουν όλες τους τις δυνάμεις να σώσουν το ζευγάρι. Ο αυτόπτης μάρτυρας, Κωνσταντίνος Τζουτζουρέκας μιλά στο newsit.gr και περιγράφει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες το χρονικό της τραγωδίας από την στιγμή που κατέβηκε από το σπίτι του, βλέποντας τους καπνούς που ήταν λίγα μέτρα από την κατοικία.

Το δυστύχημα αυτό, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα Κωνσταντίνο Τζουτζουρέκα “έστω και την έσχατη στιγμή, αφού χάθηκε άλλη μια ζωή στην άσφαλτο, να αποτελέσει την αφετηρία για να βελτιωθεί η ασφάλεια των οδηγών και των πεζών, ώστε να σωθούν άλλες ζωές”.

Ο κύριος Τζουτζουρέκας περιγράφει στο newsit.gr την κατάσταση που επικρατεί γενικά στην λεωφόρο μεγάλης κυκλοφορίας.

“Δυστυχώς όλοι μας περνάμε ενδιάμεσα από την λεωφόρο, το έχω κάνει κι εγώ, επειδή μπορεί να μην έχει κίνηση το βράδυ αλλά υπάρχουν οχήματα και κυρίως μηχανές που κάνουν συνέχεια κόντρες και δεν ξέρεις από πού θα σου ‘ρθει. Υπάρχουν κάμερες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά είναι κατεβασμένες.

Είναι τραγικό…18 χρόνια υπάρχουν δύο κάμερες που κοιτάνε το πεζοδρόμιο. Οι δύο λωρίδες γίνονται 3, 4 και γίνονται ατυχήματα. Πρέπει να γίνει κάτι με αυτό. πιστεύω με αυτή μου την κίνηση θα κάνω και άλλους ανθρώπους να νοιαστούν για τον συνάνθρωπό τους και να γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες για την ασφάλεια και την υγεία μας», καταλήγει ο κύριος Τζουτζουράκης.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις