Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Βαγγέλης Ζαμπούνης: Καρέ καρέ η εκτέλεση του 44χρονου στο Νέο Κόσμο – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Βαγγέλης Ζαμπούνης: Καρέ καρέ η εκτέλεση του 44χρονου στο Νέο Κόσμο – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Και άλλο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Ζαμπούνης πέφτει νεκρός από τις σφαίρες των δολοφόνων του στο Νέο Κόσμο.

Οι δράστες που επέβαιναν σε πολυτελές SUV, το οποίο βρέθηκε καμένο μετά από ώρα στο Δαφνί, είχαν εντολή να πέσει νεκρός ο 44χρονος Βαγγέλης Ζαμπούνης, ο οποίος ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της Greek Mafia, κάτι που φαίνεται και από την αγριότητα της επίθεσης στο Νέο Κόσμο.

Οι δολοφόνοι έστησαν καρτέρι και τον εκτέλεσαν μπροστά στο πρατήριό υγρών καυσίμων που διατηρούσε στο Νέο Κόσμο και μέσα στο θωρακισμένο πολυτελές του αυτοκίνητο χωρίς να προλάβει να χρησιμοποιήσει τον οπλισμό του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, το θύμα επιστρέφει από το βενζινάδικο και ανοίγει την πόρτα για να μπει στο τζιπ του που βρίσκεται παρκαρισμένο επί της Φραντζή, στη γωνία με την Ηλία Ηλιού.

Τότε εμφανίζεται ένα SUV και σταματάει ακριβώς μπροστά του και κατεβαίνουν δυο άτομα. Ο ένας μαυροφορεμένος με ένα καλάσνικοφ πηγαίνει αμέσως στη θέση του οδηγού και ανοίγει πυρ.

Όπως φαίνεται αδειάζει το όπλο, οπισθοχωρεί και προσπαθεί να ξαναγεμίσει και του πέφτει ο γεμιστήρας απο τα χέρια, χωρίς ωστόσο να πτοείται. Αντίθετα συνεχίζει να αδειάζει τις σφαίρες για δεύτερη φορά στον 44χρονο.

Από τον Βαγγέλη Ζαμπούνη δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Στο τέλος ο δράστης ανοίγει την πόρτα και αποτελειώνει το θύμα με ένα πιστόλι που βγάζει από τη ζώνη του. Την ίδια ώρα, το δεύτερο άτομo από την πλευρά του συνοδηγού αδειάζει και αυτό τις σφαίρες από καλάσνικοφ.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις