weather-icon °C AΘΗΝΑ

Βάψιμο αυγών με μεταξωτή γραβάτα!

Βάψιμο αυγών με μεταξωτή γραβάτα!

Το μεταξωτό κόβεται σε τετράγωνα κομμάτια και σαν πουγκί κλείνει μέσα του ένα αυγό το οποίο βράζει για αρκετά λεπτά. Όταν ξετυλίξετε το ύφασμα όλα τα σχέδια του θα έχουν αποτυπωθεί στο αυγό. Γι’ αυτό προτιμήστε γραβάτες με έντονα σχέδια και χρώματα –όσο πιο αχνά τα σχέδια του υφάσματος τόσο πιο αχνά και τα αυγά, όσο πιο σκούρα και έντονα τόσο πιο έντονα και τα αυγά!
Μην το παρακάνετε όμως με αυτά τα αυγά, δυο τρία για να στολίσουν την πιατέλα είναι αρκετά (δεδομένου ότι δεν θα πρέπει να φαγωθούν καθώς οι βαφές των υφασμάτων δεν είναι κατάλληλες για το φαγητό).

Διαβάστε περισσότερα στο TastyDay.gr

#TAGS MM