Ελλάδα

Βάρη: Πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε μονοκατοικία και άρπαξαν χρήματα, Rolex και κοσμήματα

Οι 5 διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι από ανασφάλιστη πλαϊνή πόρτα

Ληστεία σε μονοκατοικία στη Βάρη σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (3.1.25) με λεία χρήματα, ακριβά ρολόγια και τιμαλφή και θύματα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

Συγκεκριμένα, στις 21:30 το βράδυ πέντε άτομα που φορούσαν κουκούλες και είχαν όπλα και μαχαίρια εισέβαλαν σε μονοκατοικία επί της οδού Παλαιών Αθηνών στη Βάρη από ανασφάλιστη πλαϊνή πόρτα.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τον 70χρονο και την 68χρονη και άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι.

Οι διαρρήκτες ερεύνησαν όλους τους χώρους της κατοικίας και αφαίρεσαν ένα άγνωστο χρηματικό ποσό, δύο ρολόγια (ένα ανδρικό μάρκας Rolex και ένα γυναικείο), καθώς και κοσμήματα άγνωστης χρηματικής αξίας.

Όπως δήλωσαν τα θύματα, οι δράστες έδρασαν με απίστευτη ψυχραιμία και εξαφανίστηκαν πριν το ζευγάρι ειδοποιήσει την αστυνομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φορτηγό έπεσε από γέφυρα της Πέτρου Ράλλη και κατέληξε στη Θηβών – «Αν είχα καθυστερήσει θα είχε πέσει πάνω μου»
Το φορτηγό έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και έπεσε στον παράδρομο της Θηβών - Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο
Φορτηγό έπεσε από γέφυρα
Ανανεώθηκε πριν 31 λεπτά
4