Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βάρκιζα – παιδικός σταθμός: Σε έξαλλη κατάσταση οι γονείς των παιδιών

Βάρκιζα – παιδικός σταθμός: Σε έξαλλη κατάσταση οι γονείς των παιδιών

Γονείς παιδιών που πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο στην Βάρκιζα, στον οποίο σημειώθηκε το πρωτοφανές περιστατικό με το 2χρονο κοριτσάκι που ξεχάστηκε (!) από τον οδηγό και το συνοδηγό για περισσότερο από πέντε ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο, σπεύδουν σε έξαλλη κατάσταση στις εγκαταστάσεις του νηπιαγωγείου.

Από τη στιγμή που η είδηση πήρε μεγάλες διαστάσεις, γονείς -τα παιδιά των οποίων πηγαίνουν στο συγκεκριμένο παιδικό σταθμό- φτάνουν στις κτιριακές του εγκαταστάσεις και ζητούν εξηγήσεις από τους υπεύθυνους γιατί δεν πληροφορήθηκαν για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα και να μιλήσω με τον υπεύθυνο τώρα. Είναι δυνατόν να μην με πάρετε τηλέφωνο;», λέει μητέρα ενός παιδιού.

Οι υπάλληλοι του παιδικού σταθμού, αφού ζητούν από τους γονείς να περιμένουν στην πόρτα, στη συνέχεια τους λένε ότι θα ενημερώσουν τον υπεύθυνο. Οι μητέρες περιμένοντας, αρχίζουν να μιλούν στα κινητά τους τηλέφωνα με τους συζύγους τους, μεταφέροντάς τους όλα όσα διαδραματίζονται στο εκπαιδευτήριο των παιδιών τους.

Click4more: Λαχτάρα για κοριτσάκι 2 ετών – Το ξέχασαν επί ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο στην Βάρκιζα

«Προσπάθησα να μιλήσω μαζί τους και δεν σήκωναν τα τηλέφωνα. Εμείς ενημερωθήκαμε για το περιστατικό από μία εφημερίδα. Ο άνδρας μου που είναι στην Κρήτη με πήρε τηλέφωνο και μου είπε τι έχει συμβεί. Θα πάρω το παιδί μου από τον παιδικό» λέει μια γονέας, ενώ κάποιος άλλος τονίζει: «Ήρθα για να μιλήσω με τους υπεύθυνους του σταθμού για να δω τι έχει γίνει».

Θυμίζουμε πως η ιδιοκτήτρια του σταθμού αλλά και τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα αφέθηκαν ελεύθεροι από το αυτόφωρο. Η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού – νηπιαγωγείου, παρότι «πολιορκήθηκε» από τους δημοσιογράφους έξω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου, δεν θέλησε να πει το παραμικρό για την υπόθεση.

Δείτε τις εικόνες

Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Αθανασίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις