Ελλάδα

Βάρκιζα: Ποινική δίωξη στη μάνα για τον θάνατο του βρέφους!

Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος απαγγέλθηκε σε βάρος της μάνας του βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα. Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση η γυναίκα. Ποια η κατηγορία που αντιμετωπίζει. Η τραγική ιστορία πίσω από τον χαμό του βρέφους.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ραγδαίες εξελίξεις στην τραγική υπόθεση με το βρέφος που απανθρακώθηκε στην Βάρκιζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, εναντίον της μητέρας του ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος.

Η κατηγορούμενη, η οποία δεν έχει δικηγόρο, οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Το χρονικό της φρίκης στην Βάρκιζα

Η αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (28.02.2019) σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα. Ένα βρέφος 13 μηνών βρέθηκε απανθρακωμένο μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι, ενώ ήταν μόνο του στο σπίτι!

[read4more]

Οι πυροσβέστες, που λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα έφτασαν στην οδό Έριδος στη Βάρκιζα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Είχαν ειδοποιηθεί πως σε γκαρσονιέρα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας είχε ξεσπάσει πυρκαγιά. Η αιτία της φωτιάς παρέμενε άγνωστη, αλλά δεν αποκλείεται να προκλήθηκε από κάποιο θερμαντικό σώμα.

Πέντε πυροσβέστες με πέντε οχήματα έφτασαν στο σημείο. Μπήκαν στο διαμέρισμα όπου είχε ξεσπάσει η φωτιά και βρήκαν πάνω σε ένα διπλό κρεβάτι ένα κοριτσάκι μόλις 13 μηνών! Αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η μητέρα του βρέφους βρισκόταν κάτω από την πολυκατοικία, σε κατάσταση αμόκ, καθώς προσπαθούσε να ειδοποιήσει για τη φωτιά στο διαμέρισμά της!

Η 30χρονη μητέρα του βρέφους που χάθηκε στη φωτιά είχε άλλα δυο παιδιά. Το ένα μένει με τον πατέρα του, ενώ το δεύτερο πέθανε πριν από μερικά χρόνια…

Βάρκιζα Βάρκιζα

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα μείνει φυτό ή θα είναι κλινικά νεκρός» λέει η δικηγόρος της μητέρας του 20χρονου από το Άργος που δέχτηκε σφαίρες στο κεφάλι
«Οι εκδοχές είναι είτε να παραμείνει φυτό, είτε ο κλινικός θάνατος στον οποίο αναμένεται να γίνει τεστ στο ΚΑΤ εγκεφαλικού θανάτου» λέει η δικηγόρος
Αστυνομικοί στο σημείο του αιματηρού περιστατικού στο Άργος
Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζόπουλος, ο πιλότος του F-16 που προσγείωσε εκτάκτως το αεροσκάφος στη Ζάκυνθο
Ο διοικητής της 335 Μοίρας «Τίγρης», ενήργησε υποδειγματικά, όπως επισημαίνουν συνάδελφοί του πιλότοι - Το αεροσκάφος απομακρύνθηκε με γερανό, ενώ ο ιπτάμενος είναι καλά στην υγεία του
Αεροσκάφος