Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βάσεις 2015: Δες εδώ σε ποια σχολή πέρασες!

Βάσεις 2015: Δες εδώ σε ποια σχολή πέρασες!

Βάλτε παρακάτω τον οκταψήφιο κωδικό και στα στοιχεία σας για να βρείτε σε ποια σχολή έχετε περάσει μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στο results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα -Πατρώνυμο – Μητρώνυμο), οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα των βάσεων.

Τα αποτελέσματα έχουν σταλεί ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους.

Υπενθυμίζεται ότι, φέτος, θα ισχύσει για πρώτη φορά το σύστημα της ηλεκτρονικής εγγραφής στα πανεπιστήμια και ΤΕΙ και έτσι, όσοι έχουν επιτύχει σε σχολές μακριά από τον τόπο διαμονής τους δεν θα χρειαστεί να επισκεφθούν άμεσα τον τόπο των σπουδών τους.

Οι επιτυχόντες δεν έχουν παρά να μπουν με τον ειδικό κωδικό τους στη σχετική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και να ακολουθήσουν τις οδηγίες. Στη συνέχεια βέβαια, θα πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικά τα σχετικά δικαιολογητικά. Οι εγγραφές αναμένεται να γίνουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

ΌΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ 2015 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΤΟ 2013

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε