Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βάσεις 2016: Πότε ανακοινώνονται – Τι δήλωσε η Αναγνωστοπούλου

Βάσεις 2016: Πότε ανακοινώνονται – Τι δήλωσε η Αναγνωστοπούλου

Τελειώνει η αγωνία των υποψηφίων στις Πανελλήνιες 2016. Οι Βάσεις 2016 θα ανακοινωθούν στο τέλος της εβδομάδας. Που θα κυμανθούν οι Βάσεις 2016 σε Πολυτεχνικές, Φυσικομαθηματικές και Οικονομικές σχολές. Οι Βάσεις 2016 για τις Πανελλήνιες στο results.it.minedu.

Την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση δήλωσε η αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, ενώ διαβεβαίωσε πως το υπουργείο εργάζεται συστηματικά για να ανοίξουν κανονικά και χωρίς προβλήματα τα σχολεία.

Όπως υπογράμμισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ήδη τα βιβλία έχουν φθάσει στα σχολεία και δεν θα υπάρξουν φωτοτυπίες όπως άλλες χρονιές και οι πίνακες των αποσπάσεων έχουν προχωρήσει κανονικά. “Το μεγάλο στοίχημα είναι να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς κενά” σημείωσε η αν. υπουργός. Σε ότι αφορά τις μετεγγραφές φοιτητών είπε ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στο καθεστώς αλλά υπενθύμισε πως από πέρυσι διευρύνθηκαν τα κριτήρια, ενώ δημιούργηθηκε εξατομικεύμενο καθεστώς με ειδική επιτροπή.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τις Βάσεις 2016 μπαίνοντας στην διεύθυνση http://results.it.minedu.gov.gr και αφού πληκτρολογήσουν:
• Τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους.
• Τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).
Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν οι υποψήφιοι να δουν το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε