Ελλάδα

Βασιλακόπουλος: «Δεν μπορεί να μην έχουμε κρεβάτι εντατικής στην Αθήνα και να πηγαίνουμε σε πορείες»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Πρέπει να σοβαρευτούμε. Δεν μπορεί να μην έχουμε κρεβάτι εντατικής στην Αθήνα και να πηγαίνουμε σε πορείες. Δεν υπάρχει συνωστισμός που είναι ασφαλής, για πολιτικούς λόγους και συνωστισμός που δεν είναι ασφαλής αν γίνεται για να δω τον φίλο μου ή τον γνωστό μου”.

Με αυτά τα λόγια, ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σχολίασε το συνωστισμό των τελευταίων ημερών, στο πλαίσιο των διαμαρτυριών που οργανόνονται.

Και συμπλήρωσε μιλώντας στο MEGA: “Με αυτόν τον τρόπο δεν είναι μόνο ότι είναι υγειονομικά επικίνδυνο, δεν πείθουμε και τους υπόλοιπους ανθρώπους να πειθαρχήσουν στα μέτρα. Γιατί δεν μπορούμε να έχουμε έναν αστυνομικό πίσω από κάθε Έλληνα. Πρέπει και ο ίδιος να είναι πιστός στην εφαρμογή των μέτρων”.

Σύμφωνα με τον κύριο Βασιλακόπουλο πάντως, θα καταφέρουμε να κάνουμε “Πάσχα στα χωριά μας”. 

«Θα έχουμε τιθασεύει αυτό το κύμα μέχρι το Πάσχα. Θα έχουμε εμβολιάσει άλλο ένα 15-20% μέχρι τότε. Το Πάσχα θα πάμε στα χωριά μας με προσοχή, με τα μέτρα ασφαλείας και την τήρηση των μέτρων» είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έξι συλλήψεις για φωτιές από αμέλεια σε Ζάκυνθο, Φθιώτιδα, Τρίκαλα, Αργολίδα και Εύβοια
«Υπενθυμίζεται ότι βρισκόμαστε ακόμη στην αντιπυρική περίοδο, η οποία διαρκεί έως και τις 31 Οκτωβρίου, και εξακολουθούν να ισχύουν οι προβλεπόμενες απαγορεύσεις και περιορισμοί»
Πυροσβεστική
Υπόθεση Μαζωνάκη: Η 56χρονη γιατρός έκανε πλασμαφαίρεση και στην κόρη της – «Να τιμωρηθούν με τον χειρότερο τρόπο» ξεσπά η μητέρα του
Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις από το υπόμνημα της 56χρονης - Η πλασμαφαίρεση στον εαυτό της και στην κόρη της - Την δικαίωση του Γιώργου Μαζωνλακη ζητά η μητέρα του, Κλειώ Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης