Δευτέρα, 15 Απρ.
20oC Αθήνα

Βασίλης Καρράς: «Αυλαία» για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή με την ταφή του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Βασίλης Καρράς: «Αυλαία» για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή με την ταφή του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας πέφτει σήμερα (27.12.2023) η «αυλαία» για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.

Ο Βασίλης Καρράς θα ταφεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας όπως άλλωστε ήταν και η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή.

Από νωρίς στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή που άφησε το αποτύπωμά του τα τελευταία χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο.  Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έφτασε η σορός του Βασίλη Καρρά στην εκκλησία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τα τελεστεί τρισάγιο στις 12 και η συνέχεια η σορός του λαϊκού τραγουδιστή θα μεταφερθεί στο νεκροταφείο με τη συνοδεία της φιλαρμονικής «Απόλλων Ροδολίβους».

 

 

Από τους πρώτους που έφτασαν στην εκκλησία ήταν ο αδερφός του. Στο χώρο όπου θα γίνει η ταφή βρίσκονται ο Σάκης Αρσενίου, ο Χρήστος Μενιδιάτης και μουσικοί από την ορχήστρα του Βασίλη Καρρά.

Tην τελετή θα συνοδεύσει η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο. Τιμής Ένεκεν, θα γίνει ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου προς τιμήν του Βασίλη Καρρά με τη φιλαρμονική να διευθύνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής – Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Ο Βασίλης Καρράς είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί στο χωριό του, ενημερώνοντας μάλιστα τον πρόεδρο και φίλο του, Χρήστο Διαμαντίδη, να ετοιμάσει τον δρόμο προς το νεκροταφείο, όταν ένιωθε πως ήταν έτοιμος να φύγει.

Να σημειωθεί ότι πλήθος κόσμου, απλοί πολίτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, πολιτικοί, καλλιτέχνες και φίλοι έσπευσαν στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη όπου έγινε η κηδεία του, για να πουν το «ύστατο χαίρε» στον «άρχοντα» της πίστας, Βασίλη Καρρά.

Με λουλούδια στα χέρια και μάτια βουρκωμένα, όλοι τους αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για εκείνον.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις