Ελλάδα

Βασίλης Μπισμπίκης: Συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού, δεν πήρε αναβολή

Επιφυλάχθηκε η εισαγγελέας

Μετά από μία μικρή διακοπή, η δίκη του Βασίλη Μπισμπίκη για το τροχαίο που προκάλεσε στη Φιλοθέη συνεχίζεται το μεσημέρι της Τετάρτης (08.10.2025).

Νωρίς το ίδιο πρωί ο Βασίλης Μπισμπίκης έφτασε στην Ευελπίδων για να απολογηθεί για τις πράξεις του, καθώς χτύπησε τρία οχήματα και έκανα ζημιά σε μία γκαραζόπορτα με το αυτοκίνητό του. Πληροφορίες του newsit.gr, ανέφεραν ότι έχει κατατεθεί αίτημα για αναβολή και κλήτευση μάρτυρα στην υπόθεση του τροχαίου.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του Βασίλη Μπισμπίκη ζήτησε να καταθέσει ο αξιωματικός υπηρεσίας του ΑΤ Φιλοθέης με τον οποίο είχε επικοινωνήσει η συνεργάτιδά του για να τον ενημερώσει για το τροχαίο του ηθοποιού. Όπως υποστηρίζουν οι συνήγοροι του ηθοποιού, δεν έχει γίνει καταγραφή της κλήσης στο ΑΤ Φιλοθέης και συνεπώς αυτό το τηλεφώνημα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο. 

Όπως είχαμε αναφέρει νωρίτερα, η εισαγγελέας ή θα δεχόταν τα έγγραφα που κατέθεσαν, που είναι το μητρώο κλήσεων ή θα έδινε αναβολή και θα εκδικαζόταν άλλη μέρα η υπόθεση για να έρθει ο αξιωματικός υπηρεσίας από το ΑΤ Φιλοθέης.

Τελικά, η εισαγγελέας επιφυλάχθηκε και η δίκη συνεχίστηκε κανονικά. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσπάθησαν να ξηλώσουν τις κάμερες και έριξαν χλωρίνη για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους μετά την δολοφονία του 30χρονου στην Πάτρα
Συνολικά εννέα είναι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 30χρονου, από τους οποίους οι 6 έχουν παραδοθεί στις αρχές
Πάτρα
Ξανά στην ανακρίτρια οι δύο 22χρονοι φερόμενοι δράστες του διπλού φονικού στη Φοινικούντα - Οι πέντε ύποπτοι και τα «σκοτεινά σημεία»
Παρότι έχουν περάσει τρεις μήνες από τη δολοφονία του 68χρονου και του 61χρονου με πέντε ανθρώπους να έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, η υπόθεση εξακολουθεί να παρουσιάζει «σκοτεινά» σημεία
Οι 22χρονοι φερόμενοι δράστες της διπλής δολοφονίας στην Φοινικούντα